Funda-12 Sedaalya valla bilmiyorum aslında süt dişleri olduğu için daha dökülüp yenisi çıkınca aynısı olur mu bilmem pipetle içirin diyorlar ama bizimki öyle içmez kaşıkla direk aktarıyorum ağzına
Mommyhann Sedaalya evet malesef oldu ama inşallah geçer süt dişleri olduğu için şuan cok takılmıyorum ona zorla içirdim bende şırıngayla falan
yavrupotuncek Sedaalya kilo başına iki damla veriyosunuz galiba doğru da veriyorsunuz eğer öyleyse neden böyle oldu ki acaba sormanın sebebi kimisi çok az damla veriyor o yüzden mi diye düşündüm
Sedaalya yavrupotuncek yok kilo*2 damla demişti doktor öylede verdim. Ama ınfulanze falan geçirdik antibiyotik kullandık hasta diye de 10-12 gün kadar ilacı vermemiştim. Sonra da aksattım birazcık bende hastalanınca. Bilemedim bende ya
yavrupotuncek Sedaalya bide canım her hafta ciğer yedir ilaç ile yukselmiyosa ciğer aşırı iyi geliyo mutlaka hatta iki kere yedirebiliyorsan yedir ona göre al buzluğa at
Sedaalya yavrupotuncek ya ciğeri çok denedim ama yok yediremiyorum. Doktoru ile görüştüm tekrar sidefer e devam edelim demiş. Elimde var diye tekrar başladım ama o bitince bi ferro yu kullanıcam sanırım
yavrupotuncek Sedaalya hmm peki mesela ciğeri kıyma gibi çektirip çorbalara falan katsaniz olurmuki acaba yada ciğeri haşlayıp suyunu Ayni şekil belki olabilir bilmiyorum fikir vermek istedim ama😁😁
Sedaalya yavrupotuncek kıyma gibi olabilir öyle denemedim hiç açıkcası güzel fikir denenebilir 🤗 kuzu ciğer mi dana ciğer mi peki sizce
yavrupotuncek Sedaalya yani normalde kuzu hayvani oneriliyo ama bence farketmez sahsen ben dana kıyma veriyorum hiç kuzu almadım ama dana ciğerdir heral çünkü paylaşım yapan doktorlar özellikle kuzu ciğer demiyolar ciğer diyolar