Minikbiiranne Kızlar diş sorunları çekiyor musunuz sizin ağzınızda kaç tane dişiniz var kaç tane dişiniz yok eksik gelin dertleşelim yalnız olmadığımı bileyim
butterflyy_ Minikbiiranne ağzım da 3 kanal tedavisi var 😅bir dolgum düştü hafta sonuna randevum var 2 sefer tel taktırdım 😅bu diş benim genetiğim 😅
Deletedmom_1111 Minikbiiranne 4 diş, sizlere ömür ahabahaha diğerleri deprem etkisi 🤣 1tane dolgu kaybım var evde dolgu aradık hahahaha umarım yutmadım, 🤣 25 yaşındayım 🥹
yokcanimbenalmiyim 7 aylıkken bir tane çıkardı şimdi 10 aylığız, aynı anda üstten 2 alttan 1 tane patlıyor ve yemek reddi de cabası🫠
Minikbiiranne yokcanimbenalmiyim maşallah canım ne güzel ben bizleri kastetmiştim ama olsun maşallah miniğe ☺️
yokcanimbenalmiyim Minikbiiranne ay pardon 😂😂 cevap vereyim o zaman hiç 20 lik dişim olmadığı için 28 tane dişim vardı. 2 tanesini tel taktırmak için çektirdim şu an 26 tane var 😀
alitahadady yokcanimbenalmiyim Bende aynıyım kızz benimde öyle hem yirmiliklerim çıkmadı üstüne bide tel takılmadan önce 4 tanesi çekildi her taraftan birer tane 🥲🥲😆
Minikbiiranne pasaklisinkukuli yaa kabir azabı resmen bende apse var bir şey yediğim içtiğimde mahvediyor beni
toffeenut Minikbiiranne 27😅 20’liklerim çıkmadı. Çene darlığım olduğu için ortodonti tedavisi sırasında biri çekildi.
kahvemsadeolsun Minikbiiranne 9 dişle bendedir. Kazada kaybettim dişlerimi 17 senedir çekiyordum sıkıntıyı. En son yaptırdım
Minikbiiranne kahvemsadeolsun yaaa baya bir diş kayıbın varmış hiç mi yok yoksa kırık bir şekilde mi var hiç kafana taktın mı benim de nerdeyse senin kadar yok azı dişlerin mi birde