prensesininannesi5838 Kızlar bebeğim 2 ay sonra 1 yaşına girecek şimdiye kadar izlemedim TV izlese sıkıntı yaratıri çünkü kendi halinde oyalanan bebe değil yurutecde de kafasını nere buldu vuruyo
Birdunyabircennetannesi prensesininannesi5838 Size tavsiyem biraz daha dayanın TV konusunda Çünkü daha erken Konuşmaya başlamadan TV açılmamalı bence Sonrasında da kısıtlı açılmalı
Mrvsmt2502 prensesininannesi5838 çoğu bebek kendi kendine oyalanmıyor zaten hepimiz uğraşıyoruz. Tv çocuğa fazla stres yüklüyor atma vurma kırma ısırma vs görülüyor çocuklarda. Otizm ve dikkat eksikliği riski de cabası…
Lazerlimunafik prensesininannesi5838 Tv izletmediysen gerek duyma ve yürütece koyma kullandım ilk zamanlar ama yürümesini geciktiriyormuş denilince diğer kızımda kullanmadım.
Femme1 prensesininannesi5838 benım oglum 1 yaşında normalde açmıyorum sadece beslenırken toplasam 25 30 dk gün içinde
Birdunyabircennetannesi prensesininannesi5838 2 yaşı beklemenizi tavsiye ederim Tabiki zor ama gelişimi açısından 2 yaş beklenilmeli Özellikle konuşması olduktan sonra Konuşma olmadan açılmamalı
prensesininannesi5838 Mrvsmt2502 aynen bende ondan izlemiyorum zaten de alman pediatrisi 1 yasina kadar en az diyo ya artık izlese birey olur mu diye sordum benim bebeğim hiç durmuyor hiç uyumuyorum o yüzden hiç Bi iş yapamıyorum
Mrvsmt2502 prensesininannesi5838 en az 1 yaşa kadar demek sonrasında da önermiyoruz ama karar aileye kalmış demek. Benim kızımda hiç durmaz ama merak ediyordu ne yaptığımı. Evi süpürüken bi kolumda kızım diğe elimle ev süpürdüm tezgaha oturturdum ona da bi şeyler verirdim hala çok meraklı beraber yaparız çoğu şeyi
prensesininannesi5838 Lazerlimunafik ciddi mi diyorsun zaten bende aynı dusuncedeyim kaldırmayı düşünüyorum
prensesininannesi5838 Femme1 yaaa ben hiç açmıyorum diyecek kadar az badrn dediğin gibi eşimin kuzeni beklenirken açarsa o ben hiç açmıyorum isteiyorumda
Lazerlimunafik prensesininannesi5838 Koymasan daha iyi 🌸 yanında dur bırak biraz bir yerlere tutunsun dikkat edersin zaten ☺
prensesininannesi5838 Femme1 doğru canım bazen yemiyo vallahi yinede açmıyorum şu otizm olayından çok korkuyorum
kimbumadam prensesininannesi5838 10 aylık diyemedin mi kız😂 3 yaşa kadar direkt izlememeli Şarkı açıp dans edebilirsiniz ama Oyuncakları ayına uygun olmayabilir o yüzden sevmiyor belki
prensesininannesi5838 kimbumadam şarkıdaki klipleri izlemesi de aynı oluyormuş herhalde dediğiniz gibi yaptım bende taş çatlasın 5 6 gün izeldiydi zaten kelimeleri falan baya fazla çok şükür de tek sıkıntımız daha bi tane bile disimiz yok
prensesininannesi5838 endoplazmikretikulumiste sağol cnm gerek yok ya işi garantiye almayı severim her zaman benim eltimin bebeği var sürekli izliyor ama ben izletmiyorum çünkü kız kardeşimin kızı var 3 yaşında telefon biramiyo elinden bende o şekil olmasından korktuğum için vermiyorum