happypoy Kızlar bebeğim 4 ay 11 günlük en 1 ayda 300 gr almış anne sütü alıyor şimdi mamaya başlayacağız hipp verdim ama ağzını buruşturuyor içmiyor siz hangisini önerirsiniz kilo yapan ve tadı güzel olan tavsiyelerinizi bekliyorum
Adamoom happypoy bnm bebeğimde hipp almadı sma verdim 5 aydır sma kullanıyoruz kilo durumumuz cok iyi bizde gaz yapmadı bazılarnda yapıyormuş ama
Adamoom sencokbiliyon comfort gazlı bebekler için diye biliyorum bnm bebeğimin gaz sorunu olmadığı için biz optipro kullanıyoruz
lohusaserbeti happypoy ben tüm mamaları kullandım hipp golden goat şuan sma kullanıyorum.en pahalısı oydu bebeğim seviyordu ama kakayı katılaştırıyor ek gıdada kabız olunca sma ya geçtik
ilenalemin Happybaby06 ben de hipp kullanıyordum bir aylık.ama kaka sprunu oldu .sizde oldu mu öyle bir sorun
Happybaby06 ilenalemin yok ilk 1 ay 3 gunde bor 4 günde bir kaka yapıyordu sanırım bağırsakları yeni geliştiği için şimdi maşallah günde 2 kere 🙈🤣
ilenalemin lohusaserbeti mama sizde de çok uyku yapıyor mu ya gün içinde sürekli uyuyor mamadan olabilir mi