NewMomm1 Benim bebeğim de böyle “idi” demek isterdim ama 15 aylık hala böyle. İnanın paçamda devamlı bi şey yaptırmıyor. Hiçbir şeyden memnun değil. Dışarı çıkarıyorum yürüsün diyorum yok, arabasına koyuyorum yok. Yemek durumunu hiç söylemeyeyim ki bu ara köpek dişlerden dolayı daha da kötü durumumuz. Banyoya girmek için ağlar, girince çıkmaya çalışır o ara almaya kalksam oturur tekrar küvete. Bir de ısırıp vuruyo bu ara gülüyorum acıdan bağırmamak için o da kahkaha atıp hoşuma gittiğini sanıyor daha çok yapıyor😅 benim bebeğim hamileyken de hiç durmazdı gerçekten ve doktorum hep derdi “bol bol ye iç yat” diye. Ben bir de öğretmenim her sabah 8de kalkıyordum ki tatile girdik çok şükür🙏🏻 ama şöyle güzel bir haberim var ki ilerisi çok güzel. Yorucu ama konuşmaya başlaması, yürümesi hele bir de öpmeye başladı benim kızım inanılmaz bir his. Hepimiz aynıyız kendinizi suçlamayın. Sonuçta bambaşka bir hayat, bambaşka bir biz olduk. Siz çok iyi bir anne olmasaydınız bunu düşünüp vicdan azabı çekmezdiniz emin olun♥️