birkizbirannee Ben 9 10 yaşlarında deldirmiştim yaklaşık 3 ay falan hiç çıkarmadım küpeyi her gün de döndürüyor dum yapışmasın diye. Kızımımda 6 aylııken deldirdim aynı şekilde ona da öyle yaptım
tantuniayrangerisiyalan birkizbirannee Ben de deldirdiğim zamanlar aslında çevirdim de kulağım mı kabul etmiyo anlamadım
Lazerlimunafik tantuniayrangerisiyalan Bende aynı problemi yaşıyorum kapanıyor diye bir daha deldirmedim. Yıllar sonra tekrar deldirmek istedim 3+1 şeklinde 2 tane kaldı 😃 altın tak altın zarar vermez genellikle. Taktıkları küpeyi 15 gün sonra çıkarıp kendi tercih ettiğin küpeyi takablyosun
AlinaEmreHan1 tantuniayrangerisiyalan altın küpe takmayı denediniz mi deldirince. Ben altın takmazsam öyle iltihaplanıp yara oluyor kulaklarım
tantuniayrangerisiyalan AlinaEmreHan1 Taktıkları altın olmuyor mu. Hiç ilk takılanı çıkarıp yenisini takmayı beceremedim ki. İlkini çıkardım hep yenisini bi daha takamadım acıdı 🥹
AlinaEmreHan1 tantuniayrangerisiyalan altını kendiniz alıp takıyorsunuz , kendiniz altın küpe alın ve birlikte götürün , hemen onu taksınlar delince . Altından başka takı kabul etmiyor bazı bünyeler 😂🤝 Deneyin belki bu yüzden iyileşmiyordur kulağınız
hmg tantuniayrangerisiyalan acıyo ama zaten uyuşturucu sprey sıkıyor eczaneler , deldirdikten sonra her gün kremle ovun fucidin ya da vazelin 2 ay çıkarmayın sonra deiiştirirsiniz kızımın 11 aylıkken delirdim böyle haptım
tantuniayrangerisiyalan hmg Yıkanınca bişey olmuyo mu iyice kurulamak mı lazım acır ama kurularken de
Motherqueen_ tantuniayrangerisiyalan tabanca ile degilde igne ile steril bi yerde deldirirsen bence iltihap kapmaz bide hergun terramycin krem surersin iyilesene kadar 😊