paralelevrendemutlu yirmiikikasim23 Kara Ekmek İstanbullu Gelin Umutsuz Ev Kadınları Adını Feriha Koydum Doğduğun Ev Kaderindir Kırgın Çiçekler Kınalı Kar Güneşin Kızları Güllerin Savaşı
Honki_Ponki paralelevrendemutlu Şimdi dogdugun ev kaderimdeye başladım zaten TV 8 dede tekrarı var ama kaçırıyorum diye başladım gece yatarken izliyorum anca
Honki_Ponki yirmiikikasim23 valla öyle simdikler eski dizilerin yerini hiç tutmuyor ay birde ufak tefek cinayetler vardı küçkük sırlar kara sevde umtsuz ev kadınları valla var yaa saymakla bitmeyen güzel projeler hepsi
2boymommy yirmiikikasim23 arkadasin dedigi güllerin savasida cok güzel valla ben cok dizi izlerdim su an pek firsat olmuyor artik izine gidince bende yine eskilerden baslicam 🙈
yirmiikikasim23 Birdunyabircennetannesi evet onu duymustum, eminim guzeldir eski dizilerin kotu olma ihtimali yok zaten
yirmiikikasim23 ahsengunesveannesi cok uzun degilmi o ya ben bitirene kadar oglum askere gider valla 😂😂
2boymommy yirmiikikasim23 aynen öyle simdikiler zaten farkindaysan erken final yapiyor tutulmuyor cogu 🤣