rabiab Kızlar bebeğim 7 buçuk aylık, sabah kahvaltı öğlen meyve akşam yemek yiyor. Aralarda ağzına meyve vs götürüldüğünde hep ağzını açıyor. Kaynanam bugün sütün yaramıyor aç kalıyor ondan dedi. Normalde takmam ama gerçekten olabilir mi diye düşündüm ve üzüldüm sizce olabilir mi
anabarbie rabiab tabikide doymaz ek gıdaya geçmiş bebek kafana niye takıyorsun aşkom ben sallamak bile benim bebegim hiç doymaz hatta emerken çok sıkılır tazikli gelmez eskisi kadar kafasını çeker katı gıda ister Benim bebem neleri yiyor bir biksen😅
Milo rabiab şu kaynanalarda(baziları hariç) azıcık destek olsalar ölürler sanki hep suçlamak işleri . Bebek o ne verirsen ağzına götürür aç olsada olmasada her şeye yemek gibi bakar . Sen takma kafana elinden geldigince sütunü de ver yemeginide senden daha güzel kimse bakamaz bilemez
3kedili2bebekli rabiab bebeğiniz gayet normal siz yediğiniz için meyil ediyor örnek alıyor yani ek gıdayı güzel oturtmussunuz demek ki benimkiler ne versem yiyecek, içecek mama sandalyelerine bir şey koyamiyorum önlerinde yemek yiyemiyor su bile icemiyoruz hevesliler baya gayet normal hatta iyi bir şey tabi vermemek gerek her şeyi ve sütüm yaramıyor diyelim mama da mı yaramiyor o halde dusunmeyin öyle şeyler
rabiab tubasd ek gıda sürecinde kilo alımı azaldı eskisi kadar almıyor anlamıyorum. Doktoruna soracağım kafam karıştı
tubasd rabiab ek gıda süreci değil büyüdüğü için alım azalıyor normal siz persentil tablosundan takip edin
anabarbie rabiab knk benimki 6 öğün yer en az emzirme ile beraber ama artık doymuyorlar mideleri buyudu kendileri büyüyor her ay kilo ve boy artiyorlar eğer çok kilolu bir bebek değilde ne zaman isterse yedir
rabiab 3kedili2bebekli bizimde öyle gayet iyi yiyor ve emiyor ama emdiği süt yetmiyor mu diye düşündüm teşekkür ederim
Lolik rabiab bebeğimin 2. Ayıydı sanırım güzel kilo almaya başlamıştı doktor b ay çok güzel bakmışsın naptıysan aynı şekil devam et demişti bende saf kvde dr böyle dedi güzel büyümüş bu ay demiştim verdiği cevap “”sen ne iyi bakarsın sütün yarıyor” eldkkwfkwkkd yaaaani sütün yarasada laf sokar yaramasada çokta üstüne durmamak lazım kaynana bir kere
rabiab ferahmete 4 çocuk büyüttüm diyip duruyor bugün ilk kez meyve yedirtiyordu yere düşeni çocuğa yedirmeye çalıştı
Ebrubulut rabiab o çok normal kilo alımı iyiyse sorun yok bence benim oğlumda anne sütü ek gıda yiyordu ama tok olduğu halde ne verirsek yerdi şuan 15 aylık o zamanki yediği kadar yemiyor mesela
rabiab sngzr çok şey diyorda benim içime düşmüş demekki ondan ben üzüldüm yoksa takmam gerçekten yaşına veriyorum der susarım
izd rabiab olamaz, kaynanızın tarigi geçmiş fikirleri işe yaramıyor :)) takmayın, emzirmeye devam. Zaten tamamlayıcı gıdaya başlanması ile anne sütü ile ana beslenme yer değiştirir, çok normal bu