BurcuGorkem 2 yaş civarı çocukların hemen hemen hepsi kendini yerlere atıyor, korkuyor ve duygu karmaşası yaşıyor. Lütfen açıp çocuk gelişimi kitapları okuyun
Gizemlianne_ BurcuGorkem çocuk gelisimcimyim zaten bilincindeyim sadecebilgi almak için yazdım ilk defa duyorum başına gelen varmı fiyee
Cennetkokulum___ Gizemlianne_ bı bayan hoca bulup goturduk Ümmü sübyan olmus çocuğu rahatsız ediyorlar dedi 🤦🏻♀️
Gizemlianne_ anabarbie bu kadar vicdanınız var işte empati kursaniz biraz karsiniz.da.anne var bilgim yok diye sormuştum.ama.ne yazık ki daha karşısin daki insanı aptal yerine koyarak yargılamayı bilen çözüm odaklı olmayan saygısız birine yazıyorum keşke güzel dille uyarsan yazık Allah’a havale ediyorum yaşamayan asla bilemez
anabarbie Gizemlianne_ yaşamayan asla bilmez mi sen çocuğu hocaya götürerek nasıl pisikolojisini bozdugunun farkında mısın o çocuğun bilinç altını nasıl zedelediginin soruyormus sence sen sormus musun hayır direk goturmussun çocuğunun psikolojisi düşünmeden sence hocalar ne kadar güvenilir çocuğumun içine çin kaçmış odadan çık dediğinde mesela çıkar mısın guvenipde o hocaya nasıl inanıp guveniyorsun hicmi görmüyorsun sosyal medyada o hocalari
Cennetkokulum___ Gizemlianne_ Çocuk gelişimci bir anne olarak bu durumun gelişimsel durum olduğunu anlamanız ve çocuğu hocaya değil pedagoga götürmeniz gerekirdi. Hangi hocaya gidersen git zaten söyleyeceği ilk şey “musallat oldu size muska yazacağız der” belli bir meblağ da ücret alır. Ne diyim ki?
Cennetkokulum___ Gizemlianne_ yazdığı dua ne duası olacak sizce? Okumadan takmayı düşünmüyorsunuz inşallah? Hacı hoca işini bırakın da siz dualarınızla rahatlatın çocuğu. Para da almıştır kim bilir.
Gizemlianne_ Cennetkokulum___ ücret ödemedim üst yorumları okursanız zaten anlarsınız önce bı dinlemeyi öğrenmenizi tavsiye ederim
Gizemlianne_ Cennetkokulum___ her yere götürdüm sadece nazara için götürmüştüm bunu söyledi bu kadar taş kalpli olmayin
Cennetkokulum___ Gizemlianne_ Taş kalpli olmak ile alakası yok ki bunun. Sadece yaptığınızın çocuk gelişimci olarak “mantıksız” olduğunu söylüyoruz. Postta korkuyor diye götürdüm diyosunuz şimdi nazar için diyosunuz. Çelişkili cevaplar veriyosunuz. Hangisine inanalım?
minikurabiyeninannesi Gizemlianne_ ümmü sübyan için bazı hocalar dua yazıyor çocuğun üstünde taşımanız gerekiyor varsa böyle güvenilir hoca isterseniz dua yazdırabilirsimiz.
Gizemlianne_ minikurabiyeninannesi teşekkür ederim evet bı dua yazacağım dedi ama nedir nasil bişey hala anlamaidm
Gizemlianne_ anabarbie çocuğu goturmedim bile yapmayın ben inanıyorum demedim bilgim yok nedir başına gelen varmıdır diye yazdım yapmayın arkadaşlar yaa
CLEXAN06 Ya gerçekten sadece gülüyorum yazdığınıza. Bu kadar cahillik bu çağda bu telefonda lütfen açın okuyun biraz etrafınızı gözlemleyin bilinçlenin
anabarbie Gizemlianne_ goturmediysen lütfen böyle saçma sapan şeylere kulak asma bir psikologla görüş mesela birşeyden korkuyor olabilir ben mesela küçükken düğünlerde ses denemelerinde korkar öcü danardim belki senin çocuğunda bu tür şeylerden korkmuş olabilir mesela rukye aç telefondan öyle uyut ben mesela öyle yapıyorum çok işe yarıyor diş sancısı bile çekmedi saçma sapan hocalara goturupde cocugunun psikolojisini zedeleme canım