aura_meselesi_bu_sekerim dikkatbebekvar ya benim beneğim beşik de bi o tarafa bi bu tarafa devrilerek uyuyor Çok dönüyor 🙄
superkahramanbiranne dikkatbebekvar evet geçen ayrı odaya geçtim uyutmaya nasıl çığlık kıyamet kopardı . herkesin olduğı yerde durmak aynı zamanda meme emmek istiyor hahahaha😅 kalabalık ortamlarda dur ayı yalnız kalmayı istemiyor
poyrazebrumurat Deletedmom_110 ben dd memeyi kesmek istiyorum bdbeğim 14 aylık memede uyuyor ve nasıl kesicem hiç bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz bu konuda ☺
poyrazebrumurat dikkatbebekvar 14 aylığız her şey var huysuzluk uyku gerilemesi vs vs erken başladık sanırım
poyrazebrumurat Deletedmom_110 sütüm de pek yok zaten sadece uykuya geçmek için kullanıypr o da bana anlatır mısınız nasıl kesmem gerek
Deletedmom_110 poyrazebrumurat ben gün içinde azalttım oyaladım istediğinde gece vermedim pıssss pus verdim ama vazgeçmedi salça sürdüm birdaha gelmedi😀😀
poyrazebrumurat Deletedmom_110 çok teşekkür ederim ben de denerim en son olmadı 😅Memede mi uyuyordu bebeğiniz öyleyse şimdi nasıl uyutuyorsunuz peki☺
Deletedmom_110 poyrazebrumurat çok zor uyutuyorum sallayarak ama bir geriyor atıyor kendini anlatamam 😔
Sdfky dikkatbebekvar benimkinin azıları vs çıktı. Ama bu dönemde köpek dişleri çıktı ondan sancılıydı.