Asyaderen mihrosum ne güzel... kullanmak zorunda da kalmazsın inşallah 🙏 ama bebeklerin çoğunda gaz sorunu olduğu için mecbur kullandık kullanmayan nadir insanlardansın 😊
mihrosum Asyaderen canım aslında gazımız cok acıkcası sımdılık kullanmıyoruz kontrolunde doktora soracam cunku kızım gazdan bazen uyumuyor ememıyor.Doktora sormadan kafama gore ılac almakta ıstemıyorum bakalım napcaz
Hy98 Annesininpogacayanagi benim bebegim 32 günlük bacaklarini okadar ittirmenin bir zarari olurmu bende yapsam ?
Annesininpogacayanagi Hy98 bebekler anne karnında o pozisyonda duruyor zaten hiç birşey olmaz. Uyurken sıcacık olsun battaniyeye sarın ayaklarının altına cok yüksek olmayan kendi yastıklarından bi tane yastık koyun kendiliğinden bile gaz cıkartır uykusunda.
Ssema Meyra1 ayni biz! Uyursa sakin uyandirmayn ac kaldi falan diye. Uykusunu alinca cok iyi emer toparlar. Fön sesi acip uyutmaya calisin yada arabada uyutun.
Cigdem07 mihrosum Kuzum zaten alacagın gaz ilacı bitkisel aslında ilaç bile değil cocuga iyi gelir merak etme benim erkek bebeğim olmasına rağmen allaha sükür cok iyiyiz ;) tavsiye ederim yoksa gazla başa çıkılmıyor
mihrosum Cigdem07 canım ne kullanıyorsun ? Kızım ılgınc bır sekılde uc gundur huysuzdu duan 1den berı kesıntısız uyumuyor aglıyor ve daha 40gunluk gazını cıkarırken avaz avaz bagırıyor.5gundur kaka yapmadı acaba onlamı alakalı napcam bılemedım
Cigdem07 mihrosum Canım kabız değildir merak etme bizim de 40 çıkana kadar doktora diyordum cocuk kabız heralde zorlanıyo felan diyordum yenidogan kabız olmaz gazdır o demişti. Ben sab simplex kullanıyorum çok memnunum. Gazımız yok denecek kadar az
ZeynoEce mihrosum Asyaderen ben kullandım jiç yararını hörmedim gaz için annenin yemesine ve üşütmemesine dikkat etmesi gerekiyo bide d vitamini ve demir ilaçlarından parabensiz olanı almak lazım paraben çok gaz yapıyo. Bol masaj banyo bacak hareketleri yaptırmak lazım bebeğe bide kendi hareketlenene kadar rahat atamıyo gazını
Cgdmkrkmz92 Annesininpogacayanagi o nasıl oluyor ayaklarını nasıl ağzına değecek kadar kaldırıyorsunuz benim de bebeğim 34 günlük uyanınca ilk iş deneyeceğim ama korkarım nasıl olacak birşey olur ayaklarına
Annesininpogacayanagi Cgdmkrkmz92 hiç bişey olmaz ki onlara. Anne karnında da öyle duruyolar zaten. Ayaklarını uzatın itin uzatın itin. Arada karnını sıvazlayın. Gazını cok rahat cıkarır. her bacaklaırnı itmeye bi gaz cıkarıyor. Sadece emzirdikten sonra yapmayın midesine baskı yapıcagınızdan dolayı kusabilir.
zeynepin_annesi31 Asyaderen bebeğim uç aylık olacak bende gaz ilacı kullanmıyorum. Doktorumuz kesinlikle tavsiye etmiyorum bagirsaklari tembellestiriyor bırakın bebegin kendisi çıkartacak o Gazi öyle ya da böyle dedi bende öyle yapıyorum zorlanıyor tabi ki ama masajla destek vererek çıkartıyoruz