tomrisg15 Merhaba kızlar bebeğim 1 aylık oldu aşırı huysuz gazı var gaz ilacı kullanmak istemiyorum siz nasıl baş ediyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum
Asyaderen tomrisg15 neden kullanmak istemiyorsun o çocuğun gazı nasıl çıkacak peki hem bi zararı yokki gaz ilacı kullanmayan var mı acaba
Meyra1 tomrisg15 benimki de çok gazlı bebek napıcaz bilmiyorum biogaıa verdi ama o tek yeterli degıl hıc durmuyor sürekli ağlıyor ememıyor sancıdan kendini dinliyor sonra uykuya dalamıyor on dakka uyuyor gözleri kıp kırmızı 😒
mihrosum tomrisg15 gaz masajı yapıyorum canım havluyu soba ısıtıp sarıyorum ve arada kımyon suyu verıyorum
Elifovacik tomrisg15 sab simplex ve kaleidon damlaları gaz masajları ve sıcak havlular sayesinde 3 ay bitirdik ger emzirmeden sonra gazını çıkartması çok önemli sizde yediğiniz herşeye giyiminize varana kadar dikkkat edin ayağınızdan çorabınız sırtınızdan hırkanız eksik olmasın benim tavsiyemm ve rezene kimyon anason çayı siz için günde 2 bardak çok etkisini göreceksiniz ben kızımada verdim hep günde 5 çay kaşığı kadar
ZeynoEce mihrosum Asyaderen ben kullandım jiç yararını hörmedim gaz için annenin yemesine ve üşütmemesine dikkat etmesi gerekiyo bide d vitamini ve demir ilaçlarından parabensiz olanı almak lazım paraben çok gaz yapıyo. Bol masaj banyo bacak hareketleri yaptırmak lazım bebeğe bide kendi hareketlenene kadar rahat atamıyo gazını
zeynepin_annesi31 Asyaderen bebeğim uç aylık olacak bende gaz ilacı kullanmıyorum. Doktorumuz kesinlikle tavsiye etmiyorum bagirsaklari tembellestiriyor bırakın bebegin kendisi çıkartacak o Gazi öyle ya da böyle dedi bende öyle yapıyorum zorlanıyor tabi ki ama masajla destek vererek çıkartıyoruz
Ssema Meyra1 ayni biz! Uyursa sakin uyandirmayn ac kaldi falan diye. Uykusunu alinca cok iyi emer toparlar. Fön sesi acip uyutmaya calisin yada arabada uyutun.
Asyaderen mihrosum ne güzel... kullanmak zorunda da kalmazsın inşallah 🙏 ama bebeklerin çoğunda gaz sorunu olduğu için mecbur kullandık kullanmayan nadir insanlardansın 😊
Elifovacik Meyra1 bizim 3 ayımız bitti ben 20 günlükten başladım vermeye çayı hiçte bi zararı görmedim damlada al bi zararı yok onların
yaseminsemih Rezene içiyorum kimyonlu ve her yemeğe kimyon atıyorum ikiz bebeklerime de bir çay kaşığı asidi alınmış zeytinyağı içiriyorum doktorun içir dedi büyük çişinde ve gazında çok etkisini gördüm başka birşey yapmadım şimdilik 38 günlükler
Meyra1 Her zaman gaz sancısı cekmiyoruz ara ara çok fena yapıyo kızımı kıpkırmızı oluyor geriliyor bende çok üzülüyorum 😒 bu duruma o zaman rezene vereyim bir kaç kasık
yaseminsemih Asyayse gazını kendi çıkarıyor çoğunlukla ama omzuma alıyorum masaj yapıyorum ve karnını saat yönünde elimle ovuyorum her emzirdiğimde
yaseminsemih Asyayse ocağa koyup ısıtıyorum hafif duman çıkıyor yanıyor gibi o zaman altını kapatıyorum soğutup kullanıyorum
Annesininpogacayanagi tomrisg15 gaz ilacını verdikten sonra bacaklarını ileri geri yapıyorum anında cıkıyor. Ayak parmakları agzına degecek kadar ittir bacaklarını. Bak gör nasıl cıkıyor gazı :)
Hy98 Annesininpogacayanagi benim bebegim 32 günlük bacaklarini okadar ittirmenin bir zarari olurmu bende yapsam ?
Cgdmkrkmz92 Annesininpogacayanagi o nasıl oluyor ayaklarını nasıl ağzına değecek kadar kaldırıyorsunuz benim de bebeğim 34 günlük uyanınca ilk iş deneyeceğim ama korkarım nasıl olacak birşey olur ayaklarına