Babakaderimizbuymus Deletedmom_109 evet yöresel,mesela orda karışık ızgara,kuzu şiş falan yiyebilirsiniz etliekmeği pek beğenmiyorum çünkü geniş şekilde kesiyorlar yiyinceye kadar soğuyor
Deletedmom_109 Babakaderimizbuymus dostum lokmahaneye gittik mükemmeldi her şey 🥹 sen söyleyince rica ettim küçük böldüler etli ekmeği fırın kebabı ve bıçak arası da müktü🥹 konyada bu kez kalamadık niyetimiz kalmaktı ama başka zaman artık 🥹
Babakaderimizbuymus marilynpelo bekarken yaşadığım yerin hemen dibindeydi. Annemle şippidi şippidi terliklerle gider yalaya yalaya eve dönerdik😂😂🥹
sek_kahve Babakaderimizbuymus ben Konya’dayım şuan ama o kadar yoğundum kii, bugün müsait olabildim anca ama oğlan hastalandığı için sana hiç haber edemedim 🥲🥲
sek_kahve Babakaderimizbuymus ya anlamadım ben de, önce burun akıntısı başladı, bugün de ateş ve öksürük, yarın sabah yolcuyuz inşallah daha da ağırlaşmaz
momyshira Deletedmom_109 o zaman mevlanada dua edin gidin bosa zaman kaybı olmasın kdkdkdkdkdkdkdkmdmd
egelsenkonuss Deletedmom_109 üniversiteyi Konya’da okudum😄 zaferde ara sokaklarda çok guzel etliekmek yapan bi yer vardı adını unuttum 🫠🫠 şurada bekleyim tekrar yolum düşerse benimde aklımda olsun
biranneminik Deletedmom_109 havzan etliekmek güzel Kızılören var et ve mangal Çelebi sütlü künefe var kesin deneyin derim çok güzel