Deletedmom_106 Deletedmom_109 bende 3 4 gün sonra gidicem 🤣 bi etli ekmeği biliyorum oda çok abartıldığı gibi lezzetli değil bence .. Belki güzel yapan meşhur bi yeri vardır bilmiyorum
Deletedmom_109 Deletedmom_106 etli ekmek değil de fırın ya da tandır kebabında gözüm iyi bir yer önerisini bekliyorum 😁 youtubetan izliyorum önerileri ama herkes farklı bir yer öneriyor 😁 en doğru öneri tabiisii happy kidsten gelir dedim 😁
bisenakillisinzaten Deletedmom_109 havzan etliekmek Kızılören de et mangal Akyokusta höşmerim tatlisi Geneli döner var ama o kadar konyaya gelip döner tercih eder misin bilmem 😅 ama çok lezzetli
Deletedmom_109 bisenakillisinzaten höşmerim peynir tatlısı değil mi ya şaşırdım konyada da olmasına👀 fırın kebabı nerde güzel olur🫠
bisenakillisinzaten Deletedmom_109 bide gazyağci furun kebapçısinin o tarafta Yıldızoğlu baklavacisi var. Ayyyy mükemmel tatlilari
Deletedmom_109 bisenakillisinzaten teşekkür ederim 🙏 bakacağım hepinizin yerine yiyecem merak etmeyin ahahaha😁
QR8 Deletedmom_109 tatile giderken uğramıştık konyaya hasan şendağlı yağ somunu yemiştik biz çok beğendik 🫠 denenebilir
Deletedmom_109 QR8 orası tek galiba internetten araştırdım hep aynı yer söyleniyor attım fava 👍🏻 tenkyuğğ
momyshira Deletedmom_109 hiç gelmeyin bence sjhdkssk pişman olursunuz ne yemek ne gezmek hiçbir şeyi güzel değil konyanin jdjdjdmdmd
Deletedmom_109 momyshira aslında tatile gidiyoruz yolumuz konyadan geçecek biraz zaman geçirelim dedik😁 çatalhöyüke gideriz mevlanada dua ederiz dedik 😁