BrcBthn Canım anneler sütüm tazyikli geliyor gördüğüm de bi kısmını sağıyorum fakat yine aynı.. bi zararı olurmu sanki tazyikli gelince hemen kakasini yapıyor acaba sütüm yarıyor mu.. Valla ilk çocuk ve çok tecrübesizim siz ne diosunuz???
Cinarinmelek_annesi07 BrcBthn y an yatarak emzir irsen fiskirmaz bebeginde rahatsiz olmaz on sutu cok alirsa mukuslu olur kakasi sarimsi olur ama korkulcak bisey degil tabiki emzirmeden once bosaltabilirsin biraz o zamanda rahat olursunuz😊🌟
BrcBthn Cinarinmelek_annesi07 kakasi mukusu bnde süt alerjisi var die endiseleniodum demek bu yüzden.. çok saol cnm bnm
BrcBthn Emly valla cnm bn bol bol hurma yiyorum öyle ahım şahım beslenemiom çocuktan bide pekmez yiorum arada 1 kaşık.. ama hurma su mutlaka .. allaha şükür var sütüm bide rezene içiyorum aklıma geldikçe
BrcBthn Emly bide vakit buldukça emzirmeden mutlaka duş al sıcak su göğüslere süt için iyi gelio saçını yikamasan da vücuduna tut su... bide sık sık memeye koy yavrunu o emdikçe çoğalacak sütün allahın izniyle 🤲🤲🤲🤲
Obenimmelegim Emly bulgur su tatlı felaket süt yapıyo bende salata bide resmen fişkırıyo inşş sütünüz bol olur
Saricizgilibeyazev bircaaannn kesinlikle bende öyle yaptım hep ... başta hata ettim yapmamakla sonradan öğrendim
monna BrcBthn benim de aynı şekilde. İlk çocuğum da reflü olmuştu bu da oldu. Ben ona yoruyorum. Süt çok ve tazyikli gelince çok hızlı emip nefes nefese kalıyor ve gaz yuttuğu için çok gazlı 😓 tek tavsiyem ben yatar gibi uzanıp onu memenin üstünde koyuyorum. Meme altta bebek üstte olunca birden ağzına dolmuyor ama yine de tam çözüm maalesef değil
BrcBthn monna cnm bizdede bu aralar aşırı kusma başladı reflu oldu sanırım çok üzülüyorum kustukca.. ama geçen bi yazı okudum tamamen yatarak emzirince süt kanalları tikaniyormus dikkat et sende 😘
monna BrcBthn tamamen değil arkaya yaslı şekilde. Dr kontrolünde kilo alımı normalse reflü için bişey demiyor dr lar. Oturmaya başladıkça geçiyor
bebek-kaya BrcBthn birşey sorucam benim bebeğinde emerken tıkanıyor kusma değil ama emdikten bir süre sonra sütü geri çıkarıyor bazen emerken mememe bile geri çıkardığı oluyor neden olabilir