Minikbiiranne Kızlar çocuğumun alnı yarıldı yara kabuk bağladı kabuğu geçti doktor madescar diye bir krem vermiş yara izini geçiriyor mu kullananlar var mı yada nasıl geçer iz şuan kabuk yok sadece yarık var orda hafif sertlik var
Anatotales Minikbiiranne öğrencimde geçmedi contractubex jel kulandılar biraz faydası oldu. O daha etkili ama bebeğin yaşına uygun mu kullanımı eczaneyle görüşün
ArdeninAnnesi3322 Ben contractubex kullandım geçti, iz yeniyse 1 Ay düzenli kullanınca geçiriyor, eski bir izse uzun süre kullanmak lazımmış
ozgenur76 ArdeninAnnesi3322 sizin iz nasıldı acaba bizde benzer durum iz kalmasından korkuyorum o kremden bizde aldık kullanıyoruz geçer mi tedirginim
Minikbiiranne ozgenur76 çok geçmiş olsun öncelikle. Malesef ne kadar şey denesemde ne kadar kremler kullansam da geçmedi çok az bi iz kaldı yakından bakınca belli oluyor
ozgenur76 Minikbiiranne canım sana zahmet fotoğraf atabilir misin nasıl bi iz kalmış ben çok endişeliyim nasıl olur diye
Minigim38 Minikbiiranne evet bebeğime yazın araba çarpmıştı dikiş izi vardı şimdi yok denecek kadar az kaldı düzenli kullanımda gerçekten etkili krem en son 850 tl ye almıştım 2 ay kadar oldu galiba
Minikbiiranne Minigim38 çok geçmiş olsun canım alıp deneyeceğim hemen inşallah geçer kafama takılıyor gerçekten
Minigim38 ozgenur76 kolunda dikis ve araba tekeri yanigi Ayağında teker ezigi izi kalmıştı günde 3 kez sürdüm ben
Minigim38 ozgenur76 3 ay oldu kolundakiler belli belirsiz ama ayağındaki daha derin olduğu için tam geçmedi hala sürüyorum çok teşekkür ederim verilmiş sadakamız varmış teker biraz daha ileri gitseydi kolu tamamen gidecekti ama şükür çatlak ve ucuz yırttık ayağı baya ezilmişti resmen canımızdan can ömrümüzden ömür gitti
ozgenur76 Minigim38 yaa canından can gitmez mi ben siz anlatınca çok üzüldüm tanımadığım halde sizi tahmin edemiyorum Allah acil şifalar versin inşallah tamamen iyileşir yavrunuz. Rabbim yavrularımızı tüm kaza bela kötülüklerden korusun inşallah.
Minigim38 ozgenur76 amin amin inşallah şükür geçti sadece biraz iz kaldı ama tramva kaldı bende o an rabbim korudu