SweetMom__ yani şahsi dusuncelerimi yazacağım uyku eğitimi kelimesine baştan karşıyım uyku eğitilen birşey değil desteksiz uyku öğretilebilir ama bence çok küçük çok çok küçük zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor büyük çocuğuma seni tasiyayim diyorum ben yürürüm diyor ben yedireyim diyorum kendim yerim diyor 😥
Eğer tek tip uyumaya alismasin istiyorsaniz farklı farklı yöntemlerle uyutabilirsiniz ilk çocuğumu 18. Aya kadar emzirerek uyuttum sonrasında emzirmeden uyumayı öğrendi 2. Çocuğumda emzirerek uyutmayi ogretmrk istemedim çünkü ilk cocugumun okul vs işleri olduğu için bana bağımlı olsun istemedim uykusu 5. 6. Aya kadar pis pisla uyudu zaten yenidoğan da emip uyuyorlardi bilirsiniz 6. Aydan sonra tepe taklak oldu bir süre emzirdim baktım alışıyor salladım bazen salladım durdum bazen emzirdim sonra ayağıma aldım ama sallamad derken şuan bazen emerek bazen sallayarak bazende yanında uzanarak uyuyor sabah 5 gibi uyandı namaz vs yanımda durdu yatağa uzandım onuda uzandirdim kendi kendine uyudu ama bu akşam sallayarak uyudu.
Yani zorlamayın icgudunuze göre hareket edin annelik gudunuzle