ZeydsMom 6 aylıkken su içmeye neyle başladınız. Pipetli, bardak şeklinde olan ( 360°) yoksa öğretici olandan mı biberona benzeyen. çok fazla çeşit var ve hangisi daha kolay gelir bilemiyorum.
churchil ZeydsMom deneyerek gitmek lazım maalesef. Önce ebebekten saplı alıştırma bardaklarından aldım ama ağzı sert gibiydi olmadı. Sonra avent tarzı olanlardan aldım dökülme olmayandan kendi çekince su gelenlerden doğru düzgün su içmedi. Bi gün tesadüf pipetle soğuk kahve içiyodum dedim kızım burdan kahveyi çekersen içersin 😂 o hüüp sesi gelince hemen gittim pipetli suluk aldım o günden beri içiyo ve asla ben öğretmedim tamamen kendi becerisi 🤷🏻♀️
ZeydsMom churchil pipetle evde denedim ama yapamadi henuz. Acaba bu suluklardaki pioet daha mi farkli?
ZeydsMom churchil gecen youtube da denk geldim yazmislardi emme gibi yapinca cekiliyor bu suluklarda onun icin rahat. Boyle tekbasina pipeti yapmamasi normalmis. Suluklari oyle duzenlemislerki bebek emiyor oyle cekiyor. Ne kadar dogru bilemedim.
churchil ZeydsMom evet bizim gibi dilini geri alıp içmiyor aynen dediğiniz gibi emme yapıyo. Her suluk aynı mı bilmiyorum ama benim aldığım suyu geri de bırakmıyo yani pipetin hortum kısmında duruyor su. Biraz çekince geliyo hemen aşağı akmıyo
ZeydsMom churchil hangisinden kullandiniz? Munchkinde okudum ogle bisey oldugunu ben. Tek korkum damagini ezmesi ya birden agzina sokar falan yaralamaz mi acaba. Aklima ne senaryolar geliyor 🤦🏻♀️
churchil ZeydsMom ebebekten aldım ben. Beklemek istemedim o anın heyecanıyla koşa koşa gittim 😂 indirim vardı markası twistshake. Damağını yaralayacağını sanmam çünkü artık damakları da sertleşmiştir bebeğinizin. Ben aldığımda kızımın dişi falan da yoktu zaten ama hiç öyle bi yaralanmayla vs karşılaşmadık öyle o kadar sert ya da pütürlü bişey değil
Ayseediz ZeydsMom ya ben muchkin aldım çok zor suyu çekme olayı ben zor çekiyorum çocuk nasıl çeker pipete nasıl alışır bilmiyorum
ZeydsMom merve171214 ah evet aklim karisiyor ondan. Normal pipeti gozune falan sokmaya calisiyordu icmekten baska herseyi denedi. O zaman bi alip denerim bakalim hangisini. Biberon olarak avent kullaniyor
churchil ZeydsMom hahahah bide bana sorunn 😂 pipetle içemez diye düşünüp kahveyi dayarken içtiğini gördüm bide üstüne pipetten çekmeyi başarırsan kahveyi içersin dedim sonrası lıkır lıkır bir sess
merve171214 ZeydsMom bizde avent kullanıyoruz biberon belki yapı olarak aynı geldiyse zorlanmadı kızım. Oğlumda da avent kullanmıştım o da hemen kavramıştı bir deneyin belki hemen tutar normal pipeti dişlemeye vs çalışıyor
ZeydsMom Yigit_Yagiz_Moms ben de belki erken dusundum ama 6 aydan kullanan bebekler varmis diye şey yaptim