Saricizgilibeyazev Mom567 e bebek indirmen gerek cnm atılmıyor link orayacanyon yaz direk çıkar 899 yazıyor
Gggw Mom567 resim atmayı bilmiyorum ama internette casual cadillac air yazarsanız hepsiburada ebebek n11 de var .şuan 44 günlük oğlum tek başıma rahatça kullananiliyorum. İlk oğlumda bilemedik çok pişman olduk ikincisinde çok araştırdım öyle aldım.
AsilDorukAnnesi Mom567 maalesef😔 ben benetto baston puset kullanıyordum. Bebek arabamızı çaldılar bu ay mecbur yeni aldıl. Bastondan da çok memnundum.
ozge3747 Mom567 https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112yccrm001/
Mom567 ozge3747 çok pahalı bu ya eşim izin verse kiwi marka var onu istiyorum ben ama 800 limit koyuyor 😔
Fatmako Mom567 maalesef okadar kullanışsız hele arabanız yoksa otobüs falan kullanacaksınız sizi otobüse bile almaya bilirler yani kimse beklemez onu kapatıp açmanız 😂
ATC Mom567 eltim kullanıyodu gayet güzel kullanan arkadaşlarımda baya beğeniyor bende sürdüm bi kaç kere güzeldi
MomSEA Mom567 2. El düşünürseniz joie chrome travel sistem bebek arabası satmayı düşünüyorum. Para limitiniz içinde. Siz de travel denemiş olursunuz. Bence travel ilk 6 ay için çok gerekli. Çok korunaklı bebek uyuyunca uyandırmadan alabiliyorsun vs.