mysonmylove fatma2711 ürün resimlerden de güzel geldi, 3 senedir bizimle her gün yeni bir özelliğini keşfediyoruz, satıcıya çok teşekkür ederim👏🏻👶🏻🥰😂
kartalin_annesi23 fatma2711 fkfkfkmf Ürün çok erken geldi ama arızalıydı. Terzide 21 gün bekledim (kaka yuttuğu için enfeksiyon kaptı 21 gün küvezde kaldı)
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Ürünü son teslimat gününe kadar bekledim veee hayal ettiğimden de güzel geldi, o kadar memnunum ki aldığım günden beridir yanımdan hiç ayırmıyorum kolum kanadım her şeyim olmuş durumda 🤍
happymuti fatma2711 kargo kötüydü geç geldi ürün çok tatlı beğendim bazen garip sesler çıkarıyor ama olsun 😃
sevdaugrl Farklı bir ürün gönderildi ( erkek bekliyorduk kız geldi) Ama yine de çok beğendik 🥰 5 üzerinden 5♥️
haticerva06 fatma2711 sürekli kapıya kargocu geliyor ama ürünü vermeden gidiyordu 4 hafta böyle oldu en sonunda 40 haftada geldi 🤣🤣36.haftamda açılmaların sancılarım oluyordu fakat bi türlğ gekmiyodu kızım😅
binnur64 fatma2711 ürün bozuk çıktı 😅( doğduğundan beri gece uykusu yok sürekli meme de kalmak istiyo, hiç 3 saat uyuduğunu görmedim😭)
ebrusglm fatma2711 Ürünü tavsiye üzerine aldım fakat benimki diğerlerine göre uyumsuz geldi 😁 çok yavaş çalışıyor zamanla performansi artar diye umuyorum. Onun dışında kalite, görüntü mükemmel. Ekstra sevgi düğmesi çok hoş olmuş sürekli sarılıyoruz 😁tam ihtiyacım olan şeydi.
Esross10 fatma2711 siparişimi getirmeye niyetleri yoktu en son gidip kendim aldım. İçerisinden kullanma kılavuzu çıkmadı. Beklediğimden daha fazla ses çıkarıyor. Çok tatlı ve sevimli, ihtiyacımı karşıladığı için iade ile upraşmayacağım 😂😂
elifmommmm Beklediğimden tatlı ve güzel geldi ama bana uyumuyo yerinde asla durmuyo kargo çok geç geldi 41hafta bekledim 🤣🤣 5yıldız veriyorum üste gözüksün diye
ralpyyy fatma2711 ürünün kapama tuşu yok ama yine de çok sevdiğim için iade etmeyeceğim 5 Yıldız veriyorum beğendim 😂