Happybaby06 sevaltenekeci sen doktora gitmeden çözüm bulmak istiyorsun sanırım bence kimse cevap vermek istemeyebilir bu vebale girmek istemez yani
Enlsr sevaltenekeci hangi yöntemi derken ?? Gebelik sonlandırmanın kürtajdan başka yöntemimi var yapmayan allah aşkına. Madem istemiyodunuz neden korunmadınız
Damla_eflin sevaltenekeci Neden korunmadiniz ki madem çocuk istemiyordun? Yazık günah vebaline girme Allah vermişse vardır bunda bir hayır.
Unicorn67 sevaltenekeci sizin tercihiniz tabi bir kadın doğuma danışın zamanı falan var diye biliyorum nette bir bilgim yok tabi
Karmom sevaltenekeci bir canlıdan bahsettiğinin farkındasın değil mi, düşünmüyorum şimdilik falan diye geniş geniş konuşurken?
uykucukoalaa sevaltenekeci düşünmüyorsanız korunsaydin bu nasıl birşey ya bir cana kıymak bu kadar kolay mı
DevosMom sevaltenekeci keşke korunsaydınız yazık günah doğmamış canın vebaline giriyorsunuz.. Ama hastaneye gidin evde bir şey denemeyin ne olur ne olmaz kendinize zarar verirsiniz bilmeden
sevaltenekeci Karmom geniş geniş konuşmak değil inanın psikolojim çok değişik şuan yanlış ifade etmiş olabilirim
cmag sevaltenekeci eğer istemiyorsanız hastaneye gidip kürtaj olabilirsiniz bunun dışında tüm yöntemler sizin de sağlığınız için riskli ve yanlış olur
emilia Anne sinirle belkide böyle bir düşünceye varmıştır, üstüne gitmemek ters tepki vermemek daha doğru olur. Belki ailevi problemleri vardır anlamadan bilmeden yargılama yapmayalım. Eminim o anne bizden daha çok bebeğini düşünecektir.
Enlsr sevaltenekeci bak rabbim sana bunu hediye yollamış kuzum ilki zor oldu diyosun kıyma bi canaa . Beraberinde büyür giderler
arven2024 sevaltenekeci benimde bi oğlum var 7 yaşında tekrar istedik hamile kaldım ve düşük yaptım 3 aylıkken kahroldum günlerce ağladım yalvardım Allah’a ben bu acıyla nasıl devam edicem diye çok istemiştik çünki. 1 ay geçti ve ben tekrar gebe kaldım rabbime şükürler olsun. Şuan kızım 6 aylık. Korunuyoruz bebeğim küçük olduğu için ama bi hata ile gebe kalsam yine aynı mutluluğu yaşar yine seve seve doğururum. O kaybetmenin acısı hala içimde. Kaçtane nasipse hepsini dünyaya getirir büyütürüm. Sonra yaşayacağın o vicdan azabı üzüntü seni mahveder. Doğsaydı nasıl olurdu kızmıydı erkekmiydi. Bence Allahın sana nasip ettiğini geri çevirme cnm.
Tubasahra sevaltenekeci Gebelik sonlandırmanın tek bi yöntemi var sanırim oda kürtaj.Ev de sacma sapan seyler yapmaya çalışmayın.Bir de cok iyi düşünüp karar verinm
Damla_eflin sevaltenekeci Yüce Rabbim vermişse bunda vardır bir hayır elbet zor Olucak ama sonradan iyiki doğurmuşum diyeceksiniz. Kıymayın o minik cana her bebek rizkiyla gelir.
emilia sevaltenekeci Arkadaşlar lütfen üzerine gitmeyin. Allah herkesin dağına göre kar verir canım benim. Kendine güven öncelikle. O sana bir hediye bak kistim var diyorsun. Sana nasiplenmiş, Allahın bir armağanı. 🙏🏻