Kubracigimm çok teşekkür ederim 🩷 bebek ile uygun olur mu yemek sırası vs. beklemek istemiyorum
Antalya Otel Önerisi
Regnum carya ve ela excellence. Bir de susesi bizim balayı otelimizdi bebekle deneyim olmadı ama çok kaliteli
Deletedmom_119 𝑺𝒆𝒍𝒈𝒆 𝑩𝒆𝒂𝒄𝒉 𝑹𝒆𝒔𝒐𝒓𝒕 𝑶𝒕𝒆𝒍
Simsimy teşekkür ederim 🩷
Beyzaveduru teşekkür ederim 🩷
-1453A teşekkür ederim 🩷
Deletedmom_119 alanyada gold city. Geçen sene kaldık çok elit bir otel müşteri kalitesi iyi. Yemekleri güzel. Denizd biraz uzak ama servis kalkıyor. Su kaydırakları var bir sürü. Bence en önemlisi tepede olduğu için havası çok güzel. Normal de antalya da nemden nefes alamazsın
lavinyatrkmn teşekkür ederim 🩷
Kubracigimm rica ederim. Bebek ile de uygun olur bence çocuklar için çok aktivite vardı zaten.
Restoranı da çok büyüktü çok sıra beklemezsiniz.
Ola ki yemek kaçırdınız bir şey oldu başka yerlerde yine sınırsız yemek standları oluyor.
Deletedmom_119 millet Regnum Carya falan yazmiş ya ahhaha 🤣 zaten sezon fiyatında oraya gidecek bütçesi olan birinin özel seyahat danışmanı olur ve oradan rezervasyon yaptırır. Sırf “gösteriş” olsun diye saçma sapan öneriler yazmışlar.
Bacım bak, ben eski turizmciyim. Sana en f/p oteli söylüyorum. Astronomik de değil fiyatları. “Ali Bey Club/Manavgat”
tekbasimabakiyorum ben şimdi fiyatına baktım geceliği 14 küsur gösteriyor. Daha önce alanya gold citye gitmiştim ama bu sene çocuğum oldu o kadar açılamıyorum. Bildiğiniz daha uyguj fiyatlı her şey dahil var mı ?
tekbasimabakiyorum 😂😂tamamdır teşekkür ederim 🩷
Deletedmom_119 side star elegance var. Club paradiso. Galeri resort hotel. Son ikisi ilk otele göre daha uygun. Ama en güzeli de ilk önerdiğim. Bir de Tatil işlerinde imkanlar dahilindeyse erken rezervasyon yaptırin mutlaka fiyatlar neredeyse yarı yarıya oluyor. Mesela 2025 için, 2024 kasımda rezervasyonlar başlar bilginiz olsun :) şimdiden iyi tatiller
lavinyatrkmn biz her sene Ali Bey Club’a gidiyoruz çocukla harika bir yer, daha küçük ve daha uygun fiyatlı ama yemekleri kaliteli olan da Castival Otel var.
Barbekusos çok teşekkür ederim 🩷 evet uygun oluyor ama eşim iznini önceden ayarlayamıyor hep sezoununda almak zorunda kalıyoruz yoksa iptal ediyoruz hep keşke alıp tarihi değiştirebilme hakkımız olsaydı 😂
tekbasimabakiyorum evet baktım bende çok beğendim yorumlarıda çok iyi
Deletedmom_119 the norm oriental kemer. Geçen yıl ismi değişikti bu sene ETS devralmış çok memnun kalmıştık bu sene de oraya aldık. Bebekle rahat ettik biz.
1gulceninannesi bende bebekle gideceğim hemen bakıoyorum teşekkür ederim 🩷