blself33 Kizlar merhaba bugün annemi kaybedeli 44 gün oldu öldüğünu kabullendimmi kabullenemedim birgün kavusacagiz biliyorum bekliyorum hiç rüyamda görmedim göremiyorum bilmiyorum ne zaman görürüm ne zaman gorucem bı duası fln varmıdır ya da başka ne yapabilirim
belinayyyyyy blself33 başınız sağolsun,nur içinde uyusun inşallah anneniz. ALLAH size sabır versin inşallah düşüncesi bile mahvediyor beni 😞😞
aysealb_ blself33 benim 15 yaşında kız kardeşim vefat etti 5 yıl önce. Öldükten bir hafta sonra rüyama girdi ve ben o rüyayı herkese anlattım bi daha da gelmedi rüyama, görmek istiyorum çok özledim ama gelmiyor 🥺😢
Misssitare blself33 başınız sağ olsun Allah sabır versin. Annemi kaybedeli 4 yıl olacak ilk zamanlar çok görürdüm ve gerçekten çok anlamlı rüyalardı şimdi azaldı malesef. O zamanlar çok ağlardm ve sürekli düşüncelerimde olduğu için rüyamda görürdüm. Gerçi hala çok fazla yoğunlaştığım zaman görürüm. Bazen video fotolara dalar giderim. Zamanla insanın kalbine ferahlık geliyor fakat bende daha çok hissizlik hali var gibi çok sevinmem ya da üzülmem gereken durumlara karşı hissizleştim.