zdda Bizde 3 ayliğız memeyi reddediyor karnı aç olsun ağlıyorsa eğer asla almıyor sürekli ağlıyor kafayı yiyeceğim neyse ki yalnız değilmişim buna sevindim
zdda mirooooo kesinlikle bende diyordum ki kesin bir şey var sürekli ağlıyor çünkü sırf bu yüzden alerji bölümüne randevu aldım bakalım acaba süt ve süt ürünlerine karşımi alerjisi var diye düşünmeden edemiyor insan
aaaysglll Bayramda oldu bir ciğlık çığlığa aglayis hiç susmadi hastaneye götürdük röntgen çekildi gaz var denildi gaz ilacını degstim ama yine ara ara yapıyı bebeğm çok sakin bı bebekti ne oluyor anlamıyorum atak olabilcegini dusunuyorm bende
aaaysglll Az önce mamayı 1 buçuk saatte icirdim dilinle ittiriyo çok cagresiz kalıyor insan inşallah geçer
mirooooo aaaysglll büyük ihtimalle atak haftasındadır benimkide öyle aynen haklısınız valla bende öyle hissediyorum ama diyorumki gelip geçici bu günler iyi şeyler düşün ❤️
mirooooo zdda bizimde alerji var sanırım mukuslu kaka yaptı doktor kanlı yaparsa söyle demişti 2 saat önce pembe noktalı yaptı bir de çok gürültülü kaka yapıyor bir kaç gündür
zdda mirooooo bizimkide gürültülü yapıyor kakada kan görmedim ama bizimkindede mukus oluyor bakalım alerji bölümüne randevu aldım test yaparlar sanırım birde kakada nasıl anlarız kan olduğunu
mirooooo zdda tam olarak o değilmiş kanlı kaka öyle söyledi bekleyelim biraz dedi emin olamadımı anlamadım ki hafif pembemsi iki minicik nokta görmüştüm mukusunda
melina28 mirooooo Atak diye birşey yok cnm uydurma bunlar hep bir bebek olması gibi davranıyor bizlere düşen sabır ve eşlerin desteği zamanla geçiyor gaz diş sancı olması gerekenler bunlar hep biraz sabır ve zamn
damlabyr mirooooo biz şuna o haftadayız çok zor uykuya direniyor sürekli memede olmak istiyor hatta sürekli emerek uyuyor gazı olduğunda emmek istiyor uyanınca zar zor uyutuyorum 15 dakka uyuyup uyanıyor hiç mutlu değil ve bende çok yoruldum
Annekuzusu_23 mirooooo mahvoldum uyutacagım zaman basıyor çığlığı zaten uykusu yok katılan kadar ağlıyo artık gücüm kalmadı cidden sen neler yaşıyorsun
mirooooo Annekuzusu_23 benimde uykuya direnme ara ara memeyi emzik niyetine kullanma zor geçiyor bide hep ayakta dolaşmak istiyor
elca Annekuzusu_23 benim de oğlum 3 aylık olduğu gün resmen birden değişti. Uyuturken o kadar zorlanıyorum ki sadece pusette durmak istiyor geceleri de kucakta ve ağlamıyor adeta çığlık atıyor 🫣🫣