rumeysa67744 mirooooo bizde atak değil kolik bebek 40 indan sonra bi başladı hala ağlıyor sanki dönmüşler gibi memeden ayrılmıyor çok zor gazlı Bebek 😔
aslhnkrts mirooooo bayramda yaşadık bu sıkıntıyı hep kucakta durmak istedi , uyumadı , sık sık emmek istedi ama karnını doyurmak için değil sakinleşmek için. Sebebsşz yere ağlamaya başladı sanki canı yanmış gibi şükür geçti bitti kafayı yedirtti bana bu atağı 🤦🏼♀️
bilememolabilir Biz atlattık o atak dönemini ama hatırladiğim uykusuz günler ve surekli kucakta durma istegi vardı. Simdi 1 aydir 4.ay atagiyla mucadele ediyoruz bitmiyor inatla dahada cok artıyor.
bilememolabilir mirooooo mama kullandiğımiz icin oyle bir sorunumuz olmamisti. Ama suan mama reddi var istemiyor yemek
mirooooo bilememolabilir inşallah ya bide bizim sıvı kaybı yaşamamamız lazım o yüzden çok takıyorum yoksa geçici diye düşünüp rahatlardım böbreğinde taş var da oda idrar yolu enfeksiyonunu tetikliyor o yüzden korkuyorum iyice panik atak oldum 🥲
mirooooo TheMomm yani ben sık içirmeye çalışıyorum dikkati dağılıyor ya sürekli en azından sıvı kaybı olmasın diye siz
Aselbade mirooooo bizde 12. Haftanın içindeyiz mama yemiyor sütüm az mama ile takviye yapıyordum 3 gündür reddediyor. Kızımda 4. Ayında bırakmıştı oğlumda galiba öyle olucak