inscnmya nupeldadefne 3.ayda başlamıştı saç dökülmem eşim şok oluyordu kellik derecesine gelmek üzereydim bebekle ilgilenmekten sürekliliği olan bi bakım da yapamadım. Sanırım 6.aydı kendiliğinden durdu dökülen saçlar da yeniden çıktı. Endişe etmeyin ben ettim siz etmeyin:)
ads0210 nupeldadefne 6. Aya girdim hala tam gaz devam dökülmem. İncecik kaldı saçım , lastik tokalar bile tutmayacak yakında 😞
nnoktaa nupeldadefne 5 ay 23 günlüğüz. Kafamda saç kalmadı 😂 yanlardan dökülmüş bi de yeni saçlar çıkmaya başlamış o derece bi dökülme
Hulya0129 nupeldadefne bizde 3 aylık olduk benimde dökülüyor Sabah uyanınca yastığım saç Allahtan 40 çıktıktan sonra kestirdim 😂 gerçi normalde de çok dökülür haştimato tiroidim yüzünden fakat doğum sonrasındaki geçici bir durum
cansu3545 Ayy aynısını yaşadım kuaföre gidecek ne zamanım ne halim vardı makasla kesmiştim saçlarımı 😑 tavsiyem Gratis te bir ürün var mor gri renk bi şişe kafeinli saç toniği bu ürün beni düzeltti saç çıkardı dökülme durdu
egekulk nupeldadefne 1 ay öncesine kadar vende yaşadım aynısını sonunda bi dahiliye uzmanına gittim ve bütün vitamin değerlerim düşmüş. Demir ,d vitamini , magnezyum bunları alıyorum 1 aydır dökülmem durdu bi doktora başvurun derim
ahmethamza nupeldadefne bende kendimi dogurunca yamuldu saniyodum herkeste varmış. Her bi yerimde bisey var. Sac kalmadi orasi yirtik burasi patlak burasi catlak. gogusler karnimda falan. sozde dogurdukca vucut yenilenecekti ben yamuldum. artik umursamiyom oglum kusuyor degis degis ust kalmiyor bende ondan da vazgcetim. bi ara hepsi gecer diye bekliyorum.
saribez nupeldadefne aynen benim de bir dönem öyle oldu 4. Aydan sonraydı sanırım geçtiğim yer belliydi resmen her yer saç ayy ne üzülüyordum şu an daha iyi çok şükür
Miraclegkc Benim de öyleydi tahlil verdim tiroidlerimde sıkıntı çıktığını öğrendim… Bir tahlil vermenizi öneririm
rabiaozdmr nupeldadefne benim de avuç avuç dökülüyor bebek anneyi tanıyınca annenin saçları dökülüyormuş
eyvz 5 .5 aylık benimde saçlarım uzun süre çok döküldü. Şimdi saçlarım toplu kizim çok çekiyor diye . Umursamıyorum şu an .