Seli_m myarenb evet çok haklısınız, en azından kafamdaki endişeler belki geçer, bu yüzden bu durumda olan annelerin de fikirlerini almak istedim
myarenb Seli_m hayırlısı olsun insallah bir şey yoktur 🌸 hangi şehirdesiniz? istanbuldaysanız doktor önerebilirim
Seli_m myarenb inşallah, yok ben Türkiyede yaşamıyorum, Gürcistandayız, belki de bunun da etkisi var, kendi akranlarıyla pek oynayamıyor dil bilmediği için
myarenb Seli_m aslında evet o da olabilir orada yeterli uzman yoksa karadeniz tarafında da bakabilirsiniz belki ☺️
livanurvealpinannesi61 Seli_m görümcemin kızı da öyle. Dediği olmadığı an krize giriyor kendine vuruyor saçını çekiyor anneye vuruyor. Ama öncesinde her dediği olmuş öyle alışmış ve aşırı telefon bağımlısı. 4 yaşında oda.
Seli_m livanurvealpinannesi61 bizde öyle değil ,her istediği anında olan bir çocuk değildi önceden de, tvye biraz fazla bakıyor, ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum, zamanla geçer mi diye düşünüyorum
cokkasmabeabi Seli_m benim oğlum da nispeten böyle. İki yaş civarı yaşadık bunları. Kendini yere ata ata ağlamalar çığlıklar rezillikler. Ben direkt yoksaydim ağladığı zamanlarda. İse yaradı krizler baya azaldı. Şimdi de banane ağlıcam diyor mesela ağla diyorum. Ağlamıcam diyor bu sefer 😂 ama bazen hala bişey diyip istediği anda ağlama başlıyor onu henüz çözemedim
Seli_m cokkasmabeabi evet bizde de iki yaşda aşırı fazlaydı bu durumlar, şimdi iki sene geçti bayağı azaldı, ama hala devam etmesi normalmi diye düşünüyorum sadece
myarenb _alyazmali_ gittim hatta çevremde de çok arkadaşım gitti bize durumu izah etti yapılacakları söyledi ergoterapi ve özel eğitim alıyo kızım suan ama oyun terapisiyle hallediliyorsa orda eğitim alıyor