esta Duyulurum hamilelik boyunca 2-3 defa ultrason yapıyorlar zararlı diye ve bebeklerde kalça çıkığı için ultrason yapılmıyor hiç görmedim ilk çocuğumdada yapmadılar. Sadece elle muayene yaparlar, 20 gün sonra kontrolü var söyleyeyim
eylulcakir esta boğum yerleri simetrik mi yan yana sımsıkı getir bacakları aynı yerde mi boğumlar iki bacakta da
esta 1zeynosileannis ayyy inş bizimde öyledir 3 kilo doğdu hastaneden 2700 çıktı şimdi 4 aylık 7,5 kilo çok hızlı kilo Aldı belki ondanda olabilir
1zeynosileannis esta olabilir bakın bakalım bebekler genelde tek bacağını daha fazla kullanıyor spor yapmış gibi boğumlsri daha az oluyor
eylulcakir esta nasıl yani ? Biz 2 aylıkken devlet hastanesinde çektirdik zaten zorunlu ayrıca röntgen veya mr değil ultrasonun bir zararı yok
mugime @esta okuyunca dikkatimi çekti ama ben hiç problem yapmadım yaa :) benim kızım 14 aylık sol bacağı boğumlu sağ bacağında boğum yok kalça ultrosonu da yapıldı herhangi bir sorum yoktu yani bu şekilde olması problem mi yani doktora soracağım:)