Lazerlimunafik hasibekar Canım salgın var, kızlarım ikiside işgal ve kusma şikayeti ile hastaneye götürdüm. Enfeksiyon mu dedi sana doktor ama detaylı bakmamış bilemedim emin olamadıysan başka doktora göster çocığu. Çok geçmiş olsun minik daha emzir bol bol 🌸
hasibekar Lazerlimunafik başka doktora götürücem çünkü iyi bakmadı hemen serum yazdı falan emin olamadım allah razı olsun emziriyorum elimden geldiğinde sitede geçmiş olsun
MinikPandam_ hasibekar çok geçmiş olsun, rota olup olmadığına baktı mi? bol su verin hem sıvı kaybı var hem de havalar sıcak
seninbenimlederdinne_ hasibekar 5 yaşındaki kızımda aynı durumdaydı kusmuyordu sadece 2 kez ishal şeklinde yuvalete çıkınca hemen götürdüm ilerlemeden karın ağrısıda vardı. Antibiyotik verdiler ve bolca sıvı verdim antibiyotikle beraber probiyotikte aldım kullanıyoruz şu an iyi hamdolsun
hasibekar ygtmom Allah razı olsun su veriyorum bol bol ama kalabalığa hiç götürmedim nerden geldi bilemiyorum düşmeyen bir ateşinin de var
naynininom ygtmom ilaç neydi ve kaç gün sürd 15 aylık kızımda sadece ishal ve karın ağrısı var kaç kere götürdüm bol sıvı alsın diyorlar bide zayıfladı kuzum
ygtmom naynininom bizimde 2 gün ıcınde 1 kgdeen fazla verdi maalesef.. bizde kusmada vardı. 🥺 denflor vermıstı ıyı geldi
naynininom ygtmom çok geçmiş olsun kaç gün sürdü denfloru nasıl verdiniz yoğurda kattım kızım ağzına alınca tadını beğenmedi kustu
ygtmom naynininom muz tatlı olduğu ıcın onun ıcıne karıştırıp verdim. Günde 1 defa verdim. Bizim 2 gün sürdü denflor hemen iyi geldi ishaline. ama iştahsızlık hala var 1 hafta oldu.