annemioldumbensimdi_ ygtmom teşekkür ederim size de geçmiş olsun biz dün akşam çocuk acil de kan verdik bir de serum taktılar ama bugün yine aynı hemen hemen. Kusmadı hiç ama ishali çok fazla bir de iştahsız olunca eridi resmen kızım Rabbim herkesin yardımcısı olsun
ygtmom annemioldumbensimdi_ oğlumda aynı şekilde 2 gün ıcınde 1 kgden fazla verdi eridi iştah kalmadı. Ictıgı suyu bile kusuyordu ıshalın yanında. İştahı hala bile düzelmedi. Çok kötü gerçekten halsiz düşüyorlar bol bol su verin sizde ben bol bol vermeye calısırıyorum susuz kalmasın diye vücudu
Asatk-28 annemioldumbensimdi_ bizde öyle oldu ilk 2 gün ateşlendi hiç düşmedi üşüttü sandık ishal kusma yoktu ikinci gece kusma başladı sabah ishal başladı su gibi sonra doktora gittik enfeksiyon çıktı evde serum takılıyor sabah akşam 6 tane serum daha yeni toparlıyor ama ishal azda olsa var o da antibiyotikten kaynaklı probiyotik kullanıyoruz midesi için şurup falan
annemioldumbensimdi_ ygtmom suyu çok içiyor ama fazla içince de kusuyor hemen bugün 3 gün oldu hala aynı durumu ne yapacağım bilmiyorum artık
momysskaan annemioldumbensimdi_ Bizimse hem kusma hem ishal var canım ama kusması durdu şuna sadece ishal muz yediriyorum bende ☹️
birkucukanne annemioldumbensimdi_ tahlil sonuçlarınızda enfeksiyon çıktı mı acaba bizdede durum aynıda
annemioldumbensimdi_ birkucukanne evet çıktı bugün 6. Gün oldu dün tekrar acil e gittik sıvı kaybı vardı 2 serum takıldı şuan daha iyi durumu size de geçmiş olsun
birkucukanne annemioldumbensimdi_ çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir minikler. Bizim garip bir şekilde enfeksiyon çıkmadı ve bugün tam 1 hafta oldu başlayalı haftasonu aşırı sıvı kaybından dolayı 5 serum verdilerde ancak kendine geldi vücut halen devam ediyor ishali kusması
annemioldumbensimdi_ birkucukanne kızım bugün daha iyiydi çok şükür. Dün ki serumlar baya rahatlattı hiç kusmadı 1 kez de ishal yaptı iştahı az bir şey düzeldi halsizliği de geçti çocuklar hasta olmasın hiç Rabbim hepsine şifa versin
alparslan1_ annemioldumbensimdi_ benim bebeğimde aynı şeyleri yaşıyor. 1 yaşında. 3 gündür ishal bugünde kusma başladı. Evde kusmadığı yer kalmadı. Şuan az bişey mama verdik yatırdım en son ki yediğini kusmadı inşallah düzelir.
annemioldumbensimdi_ alparslan1_ bence hiç beklemeden hastaneye götürün evde nasıl oluyorsa iyileşmiyor çocuklar bu seferki salgın çok fena hastaneler çocuk ve yaşlılarla dolmuş durumda Kusma ishal ve Halsizliği varsa hiç beklemeyin
alparslan1_ Goncalasdas bugün geçti benimkinin. Götürmeyi dusünmüyorum. Ishali normale döndü. Dün geceden beri de kusmadı hiç.
Ebrubulut annemioldumbensimdi_ benim oğlumda oldu kan aldılar röntgen çektiler hiç bişey çıkmadı salgın var serum taktilar bı kaç gün sürdü sonra geçti patates haşla yedir ayran su icir yogurt yedir