prensesannesi1_ morsevenanne9 bızde 8 aylıgız aynı sey bızımde pazartesı nefrolojıye gıtcez antıbıyotık bı ıse yaramadı gıbı kusuyor sureklı
morsevenanne9 prensesannesi1_ benim kizim kusmadi ama bizde kullanıyoruz normal idrari yeni alındığında temiz çıktı ama kültürü üreme var yaziyor anlamadım bende
Rwerdst morsevenanne9 sonuç göstermeye gidin. Kültür önemli. Yüksek ihtimalle yatış verir bakteri cinsine göre tedavi yapılır
morsevenanne9 Rwerdst 8 aylık kızım antibiyotik verdi normal idrari temiz çıktı yeni alındığı kültürde üreme var yaziyor sadece
morsevenanne9 ahmethamza normal idrarinda ilk alındığı zaman enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik kullanmaya başladık kültürü çıkmamıştı tekrar yapıldı ikiside yeni normal olan idrar temiz çıktı bu defa kültüründe üreme var yaziyor
ahmethamza morsevenanne9 kültürü sondayla mi aldılar. Ateş kusma gibi bi belirtisi var mı? Yalan yok benim 2 aylikti aynı gün iki kere oğlumdan sondayla idrar almaya çalıştılar çocuk kıyameti kopartti. Ateş yoktu kusma yoktu. Ben o tahlilleri tekrar yaptırıp ilaç vermedim. Poşetle aldılarsa hep kirli çıkıyor sonuç.
morsevenanne9 ahmethamza poşetle biz yaptirttik bizimde kactanesi hep olmadi en son ki aldigimiz oldu atesi kusmasi bir rahatsizligi yok kizimin kiz oldugu icin sondayla almiyorlar ufakken bir defa doktoru almisti artik
ahmethamza morsevenanne9 bi belirtisi yoksa bol bol emzirin bence. 3 4 gün içinde ateş yaparsa gerçekten enfeksiyon vardır.
morsevenanne9 cmag yeniden alındı idrar idrar kültürü felan normal idrarda enfeksiyon çıkmadı antibiyotik kullanmaya başlamıştık kültüründe üreme var çıktı ama normal idrarinda doktor enfeksiyon yok dedi kültürü çıkmamıştı dün baktım çıkmış üreme var yaziyor