NmalkoC 3315 ay çok teşekkür ederim valla o taraflarda yapıyorlar sanırım eşim cocukken gitmiş çok güzeldi diyo internetten baktım tarifinede tutmaz diye yapmamıştım sizin tarifiniz gibi yapayım bende teşekkürler 🌸
3315 NmalkoC rica ederim canım merainde yaparlar bunu mersinliler bilir yani oraya özgü istersen patates degil normal peynir lor kaşar ne istersen koyabilirsin
GunesSila zumrasmom_ barbunya ve pilav yapacağım Yarın da kıymalı ıspanak ve cacık diye düşündüm 😂 bebeğim barbunya yemez ona pilavdan vercem yoğurtla ama ıspanak yer yarın da menüsünde o var bizim menü ile aynı😂
GokcelifMom zumrasmom_ Hazırladım bile 😊 Et kavurma Et suyuyla pirinç pilavı Çoban salatası Yeşil soğan Buz gibi ayran Bir de ilaveten karpuz kesmeyi düşünüyorum
Papatya-eylul88 zumrasmom_ dün mangala gittik🙈baya pisirmişiz onları ıstcam valla yaninada kola salata
bana1cocukyetti zumrasmom_ Tavuk sote-pilav yaptım yanına cacık ya da semizotu salatası yaparım diye düşünüyorum. Önce tavuğu haşlamıştım suyuna biraz tavuk koyup kızıma içirdim az önce sevecek mi diye. Sevdi😂 akşama da pilavla tavuk vereceğim ona da. Sıcaklarda çorba gitmiyor hiç
MelisArmin zumrasmom_ Salçalı baharatlı bulgur pilavı, tavuk kanat ve but kızartması, salata, ayran, karpuz.