NmalkoC 3315 nerelisiniz acaba eşim adanada sıkma yemişte cok sevmiş banada geçenlerde yaparmısın diyordu tarif verebilirmisinizz deneyeyim
limonzeytinmom zumrasmom_ ben diyetteyim sadece közlenmiş patlıcan yogurt yicem 🤣 Babamda büyük ihtimalle öyle yer o ekmekle yiyiyor tabii. Eşim yok evde. 33 aylık kzııma da ya corba ya makarna yaparım zaten sıcaklardan dolayı iştahı yok 😏
Ocakalti zumrasmom_ akşam misafirim var menüm şu şekilde Yoğurt çorbası, tavuk sote, pirinc pilavı, patates püreli köfte, salata, ev yapımı limonata ve mozaik pasta
busraalanya zumrasmom_ hiç sevmem ama evdekiler için bamya bulgur pilavı cacık salata var bgün menüde
mondecaidensecmeler zumrasmom_ dün patlıcan tavası düşündüm eşim yemek istemedi bugünde aynısını düşünüyorum 😂
3315 NmalkoC mersinliyim ben canım patatesli severim patatesi haşlıyorsun sogan ve salçayla kavuruyoruz sonra 2 bardak kadar un biraz tuz 1-2 kaşık yogurt ve instant maya mayanın hepsini değil yarısından biraz daha az sekilde koyuyorsun suyla yoguruyoruz hafif sert ve ele yapısmayan hamur olacak daha sonra bezeler halinde ayırıp yemek tabagı buyuklugunde acıyorsun cok kalın olmayacak nasıl acabilirsen işte hr bezeyi acıyorsun ve tavada pişiriyorsun sıcakken yag sürüp hazırladıgın patateside arasına sarıp dürm gibi sarıyorsun afiyet olsun 😂
NmalkoC 3315 ay çok teşekkür ederim valla o taraflarda yapıyorlar sanırım eşim cocukken gitmiş çok güzeldi diyo internetten baktım tarifinede tutmaz diye yapmamıştım sizin tarifiniz gibi yapayım bende teşekkürler 🌸