ugrakyagiz Kizlar oğlumda yüksek alerji var 1 yaşında hala geçmedi yeni tadimlarda hala alerjilerini yakaladık önceden Aptamil kullanıyorduk içmedi mamayı değiştik evolvia kullanıyoruz şuan aventin biberonu aldım iciyor şimdi anne sütünü kesmek zorundayım sıkı diyete rağmen geçmedi kilosu hala 7.500 çok üzülerek bırakıyorum mama kullanıp kilo aldıran varmı
Bebegim38 ugrakyagiz çok zor bir durum alerji Allah yardımcınız olsun gerçekten. Kızımda neocate kullanmıştık anne sütüyle birlikte çok az cc içmesine rağmen güzel kilo aldırmıştı. Şuan keçi sütlü mama kullanıyorum alerjimiz geçti cc olarak da daha fazla içiyor ama neredeyse 2 aydır doğru dürüst bir kilo alımı olmadı.
Kelebek_45 ugrakyagiz bu diyeti bi doktor yada diyetisyen kontrolünde yapsanız daha iyi olurdu aslında Benım bebeğim bu şekilde iyileşti 8 aylık suan nerdeyse hiçbirsey yemiyordum ben aylarca yemedim hata etmişim daha kontrollü bi sekılde deneyerek diyetisyenle yaptık diyet açmayı bebeğimde denemeleri suan herseyi yiyor çok şükür
Muhasebeciannen İçiyor ise şükür olsun benim kızım asla almadı. Tedirgin olmayın kilo alacaktır . Bide polivit vitamin verdimi doktorunuz , benim kızıma verdi, balık yagida kullandım.
ugrakyagiz Bebegim38 anne sütü almasına rağmen hiç kilo almadı diyette kaçak oluyordu ister istemez o yüzden mama deniyoruz boy aldı kilosu yok
Bebegim38 ugrakyagiz ben çok sıkı diyet yaptım ama çok zordu hala bir şeylere var tespit edemedik. Bence yumuşak geçiş yapın bıkarsa alerji mamasından emmeye devam eder sizi, bizim bir süre sonra bıkmıştı mamadan
Muhasebeciannen ugrakyagiz Bizim düzenli gittiğimiz doktorumuz kakada kandan teşhis koydu alarji için . Yine aynı çocuk doktorumuz polivit verdi. Vitamin surubu. En son gittiğimde kızım kilo vermişti devam edelim dedi aldırdı . İçeriğine baktigimda günlük alması gereken vitamin eksik olduğu zaman verildiği yazıyordu . Doktorunuzdan memnunum , bide bu diyet zamanı kaçak olur ise çocuk sıkıntı yasamasin diye bir damla verdi çok yararını gördüm ismine bakıp yazayim
ugrakyagiz Bebegim38 bugün sabah tek emzirdim disardaydim bütün gün hiç istemedi hep mama meyve yemek verdim
ugrakyagiz Bebegim38 inaninki hiç istemiyorum bırakmayı 2 aylıktan 6 aya kadar meme mama reddi vardı ama bilmiyorum ne yapacağımı belki düzelir diyorum
Bebegim38 ugrakyagiz bizimde öyleydi şuan ek gıdayı da sevmiyor çok zor alerjik bebek beslenmesi, haliyle zayıf kalıyorlar
ugrakyagiz Kelebek_45 ben şuan alerjik şeyleri vermiyorum ama benim diyetinde kaçak oluyormuş makarnadan bile geçiyor o yüzden emzirmeyi kestim belki ek gıda alır ama faydası yok çünkü 2 lokma yese hemen bezinden taşıyor kakasi
ugrakyagiz Muhasebeciannen kakada kanımız yok ama alerji çıktı ama süt ürünlerinde hemen mukuslu kaka pişik ve yüzünde döküntü yapiyor
ugrakyagiz Muhasebeciannen alerji damlasimi geçen oğlum vücudu kabardı acil doktoru yazdı ama sadece alerji doktugunde verin dedi
Kelebek_45 ugrakyagiz kıyamam ya çok zor o kadar iyi anlıyorum ki sizi markette alıcagım herseyin etiketini okuyordum yumurta süt ürünü fındık fıstık aklınıza ne gelirse yemiyordum tavuk ve et ürünleri de ek gıdaya geçtikten sonra yavaş yavaş açtım geçti çok şükür de sizinki belli ki daha zor kaç aydır diyet yapıyorsunuz