melisimm_ Kızım 20 aylık oldu ve 2. Çocuğu istiyoruz hayırlısıyla. Bir aydır deniyoruz ama olmadı henüz, ben de çikolata kisti var ama küçük. Kızıma gebe kaldığımda da vardı. Sizlerin 2. Çocuk süreci nasıl oldu, bana tavsiyeniz var mı? Hemen gebe kalma yöntem, takviye vb.
aura_meselesi_bu_sekerim melisimm_ Bir aydır deniyoruz Çok uzun zaman olmuş neden geç kaldınız bu kadar
dilberhala1 melisimm_ Kız sen kısırsın mısın yoksa 😂😂😂 Aşkım şaka bir yana 1 ay daha bismillah 12 aya kadar yolu var eğer 1 sene denedin olmuyorsa o zaman doktora başvur. İnşallah çok beklemezsiniz rabbim bir an önce kavuşturur evladınıza sağlıcakla büyütürsünüz 🌸🌸
Melodimm melisimm_ Her hamilelik farklı oluyor canım.Yumurtlama günlerini takip et.Iliski sonrası hemen kalkma biraz uzan ben öyle duydum.
rainayaz melisimm_ canım daha 1 ay olmuş gören de aradan 1 sene geçti sanacak biraz sabır Allah nasip ederse olur 🙏
melisimm_ rainayaz inşallah canım, bir aydan önce de korunmuyorduk olursa olur olmazsa olmaz diye ama adam akıllı bir aydır deniyoruz
Sinemkaan25102022 melisimm_ kan değerlerinize baktrn tsh yüksek olmaması lazım D ve b12 de baktırın bunlarında normal değerde olması lazım Ben ilk bebeğimde aylarca tedavi görmüştüm ikinci emzirirken oldu kendiliğinden
melisimm_ Sinemkaan25102022 ben hipotroidi hastasıyım TSH değerim kontrollü sürekli. D vit alıyorum. Q folin kullanıyorum. Ama B12 en son kaç baktırmam lazım