trinityy Kızlar bebeğim 6 aylık başka biri eve gelsin biz gidelim hiç fark etmez dışarda buluşalım agliyor görmesi bile yetiriyor ağlamak için, sürekli görüştüğüm arkadaşlarımı bile görür görmez agliyor. Çözüm önerileri iz var miiii
Ruvdem trinityy benimki de 7 buçuk aylık ben baba babaanne anane ve amca dışında herkesi tanıyor ve asla gitmiyor sürekli ağlıyor yüzlerine bakması bile yeterli . hatta kız kardeşim uzakta biraz o 2 hafta da bir anca gelir onda bile yapıyor. Ben çok memnunum bu durumdan almayın sevmeyin dememe gerek kalmıyor yabancılar uzak duruyor 🫣
dgcnr trinityy Benm dönemsel oldu. 9 aylikken falan yadirgama donemi oldu. Bi sure surdu sonra geçti.
nymeria_ trinityy kızımda öyleydi simdi 1 yaşına geldi geçti sayılır kucağına almaya yeltenmedikce ağlamıyor ama biri ellerini uzatıp almak istediğinde bana yapısıyor aglıyor
Bebekcino trinityy Benim kızımda 7. Ayla birlikte anne baba anneanne dede ve dayısı dışında gördüğü herkese ağlıyordu ağladıkları içinde önceden zaman geçirdiği insanlarda vardı ama gördüğü yerde çok fazla ağlıyordu. Şuan 16 aylık hala bazı insanlara ağlar ama çok nadir. Sizin yapacak birşeyiniz yok maalesef doktor bize zorlamayın kalabalık ortama sokup üzerine gitmeyin zaman ile düzelicek demişti öyle yaptık
incisaremom Aslında bu çok doğal bir hareket hatta mutlu olmalısın bebişin seninle güvenli bağ kurmuş. Aranızdaki bağ çok güzel gelişmiş. Sakın bebişini zorlama başkalarının kucaklarında ağlatma zamanla alışacaktır ona da hak ver. Daha çok küçük ve hayatının merkezinde sen varsın geri kalan herkes yabancı
momeymen incisaremom ya benimki herkese mavi boncuk dağıtıyo agu gugu. Bağlanma sorunu olmuş olabilir mi😭
sekerportakali9 momeymen hayır olamaz 😅 benimkidw benim kucağımdayken herkesle arası çok iyi kucağımdan bırakınca koparıyor yaygarayı gitmiyor kimseye
trinityy Ruvdem jsjsjsjs ay evet öyle gerçekten ama ben eşimle tekim şimdi Türkiye’ye geleceğim ve yabancilayacak çok korkuyorum bu yüzden
hasibekar Benim bebegim de aynı sizin ki gibi bir baksın hemen anlar bir bende anlamıyorum her gittiğimiz yerde yarım saat falan durmuşuz dur istemiyor çünkü
dgcnr trinityy Sürekli dışarı çıkıyoruz arkadaşlar ile planlar yaptık kalabalık gördükçe azaldi bizim.
sekerportakali9 trinityy normal yabancılayacağı zamanlar geçecek diyorlar benimki erken başladı bakalım ne zaman geçecek. Geçen annemlere girtim yarım saat duramadık basbas bağırdı katıldı hatta nefes alamıcak sandım çok kötü bir gündü… korkumdan anneme gidemiyorum şimdi