anneee27 Merhaba 17 gün önce normal doğum yaptım. Doğumum zor olmadı ama dikiş atılırken zorlandım. İlk hafta güzel geçti. 2. Haftamda dikiş ağrılarım başladı. Otururken ayakta dururken genital bölgemde bi ağrı hissediyorum. Bunu yaşıyan var mı aranızda
Deletedmom_115 anneee27 normal benimde öyleydi 37.gün felan tam oturmaya başladım hatta belki daha fazla
nisadogru anneee27 kaç dikişiniz var? bende emzirme yastığının üzerinde oturabiliyordum ve çok ayakta kalınca ağrım oluyordu şuan 38 günlük olduk hiç ağrım yok
kurabiyevarsimitvar anneee27 Ben de aynıydım 7 dikişim vardı 30. Günden sonra hafiflemeye başladı şuan 49 günlük yine sızladığı oluyor
mematiii anneee27 hiç yaşamadım ama sezeryan oldum ve hala dikiş ağrısı çekerim hele yağmur yağdığında sızlar sizinkisi geçecektir zamanla zorlamahın üşütmemeuede dikkat edin.
anneee27 Deletedmom_115 aaa çok üzüldüm. Hastahaneden çıktığım gün evimi toplamıştım. O hafta rahat olunca hep öyle devam eder sandım 🙈 emzirme yasağının üstüne oturabiliyorum anca 😓
gamzeci Bende rahat bir doğum yaptım 10 dk sürdü ama dikiş beni mahvetti atılırken sonrası 3 ay ağrım oldu emzirirken çok zorlandım oturamadim günlerce
anneee27 gamzeci evet oturmak ve ayakta olmak işgence olmaya başladı 1 haftadır. Ayrıca her gün duş almama rağmen sanırım sürekli orkid kullandığım için tahriş de oldum. Normalde de cildin hassas. Onun da acısını hissediyorum. Acile gittim dikişlerin güzel iyileşmiş dedi ama ağrı geçmiyor maalesef
gamzeci anneee27 bende gitmiştim iyileşmiş dediler ama bi baskı hissi vardır hep neyseki zamanla geçti inşallah en kısa sürede şifa bulursunuz geçmiş olsun yavrunuzu size bağışlasın rabbim : )
anneee27 nisadogru kaç dikiş var bilmiyorum ama 1 saatten fazla sürdü dikiş atılması kanamanın durması 😔 çok fazla acı hissettim dikiş atılırken. Bende emzirme yastığıyla oturuyorum ama gene de rahat hissetmiyorum. Yürüdükçe ağrıya dayanamıyor akşama doğru özellikle yoruldukça daha fazla ağrı oluyor
Laviestnul Ben de normal doğum yaptım iç dış çok fazla dikişim vardı 40 gün boyunca full acı çektim ve hep yan oturtabildim. Biraz kantoron yağı iyi geldi toparlandım. Normal doğum iyi diyorlar da şu dikiş işi olmasa 😪
anneee27 Laviestnul evet bende hep normal doğum istedim. 9.5 da sancı odasına alındım 11 de sancıların başladı 2 de bebeğim kucağımdaydı. Şükür doğumum kolay oldu. Ama bu dikiş atılma süresi ve bu hafta çok zorlandım
anneee27 dilberhala1 yani bende normal doğumu düşündükçe sadece sancı geliyordu aklına bu dikişleri hiç bilmiyordum böyle olduğunu
gamzeci dilberhala1 ben o an beni sezaryen yapın dedım ama dinlemediler doğum çok kolay oluyor ana sonrası çok zor alt kısımda dikiş atılırken bağıra bağıra ağladım her şeyi hissettim doğumla bitmiyor ellerini sokup sokup içimi temizlediler bitti derken dikiş çıktı o bitti derken karnıma batırdılar bunu hep yap dediler emzirmeden sonra normal doğum yapan ben hiç hareket edemedim yanımda ki arkadaş sezaryenle ölmüştü sürekli ayaktaydi herkese hayırlısını versin Allah bidaha doğum yapmak tan çok korkuyorum..
gamzeci dilberhala1 ben o an beni sezaryen yapın dedım ama dinlemediler doğum çok kolay oluyor ana sonrası çok zor alt kısımda dikiş atılırken bağıra bağıra ağladım her şeyi hissettim doğumla bitmiyor ellerini sokup sokup içimi temizlediler bitti derken dikiş çıktı o bitti derken karnıma batırdılar bunu hep yap dediler emzirmeden sonra normal doğum yapan ben hiç hareket edemedim yanımda ki arkadaş sezaryenle olmuş tu sürekli ayaktaydi herkese hayırlısını versin Allah bidaha doğum yapmak tan çok korkuyorum..
rumeysa1177 anneee27 evet benim iki ay sürdü ve kanadı herhangi bir şey yapmadım kendiliğinden düzeldi sonra
kurabiyevarsimitvar anneee27 Ben de senin gibiydim bir çare herkese soruyordum ve “geçecek korkma” dediklerine sevinirdim ben de sana diyorum gerçekten geçecek korkma🥹🌸 Biliyorum çok zor psikolojik/bedensel zaman geçmiyor gibi ama bir bakmışsın 1 aylık olmuş sen yeter ki pes etme.💖