Deletedmom_119 Melek1921 salamis fiyat performans açısından ve ultra her şey dahil diye eşimde orayı istiyor ama kalabalık olur mu sizce bebişi ilk defa denize sokacağım denizi durgun ve derin olmasın istiyorum bide kum
baharbahce Deletedmom_119 evet açıkcası pahalı bir otel ben pandemi öncesinden biliyorum o dönemde cratos kapandı bu sene yeniden açıldı şuanki durumu nasıldır tam bilmiyorum
Deletedmom_119 baharbahce aşırı pahalıymış sadece su için 250 tl falan dediler yani günlük 2 kişi 2 bin tllik su rahat içilir çayda aynı civarmış nerdeyse su ve çaya ödenecek para ile antalya bi daha tatil yapılabilir 😂
baharbahce Deletedmom_119 evet evet geçtiğimiz aylarda görümcem gitti eskisi gibi değil kapalı kaldığı sürenin acısını çıkarır gibi içtiğin kahveye bile para ödüyorsun dedi umarım gönlünüze göre güzel bir tatil geçirirsiniz 🫠
Deletedmom_119 ylmzelay merit ve limak arasında kaldık merit crystal de güzel mi acaba fotoğraflardan bana eski gibi geldi bide denizi hakknda fikriniz var mı kum yazıyor ama yazana pek inanmıyorum
ylmzelay Deletedmom_119 kristal güzel değil acapulco daha güzel denizi de çok güzel ama çok yüksek ücretleri
ylmzelay Deletedmom_119 çok yüksek ücretleri ve gereksiz lord çok güzel ama orası da yüksek istiyor şu an oteller çok yüksek
Deletedmom_119 Elif190 merit crystalin fiyatı çok iyi şu an oda iyi mi acaba içi eski gibi falan geldi limak daha güzel gözüküyordu ama fotoğrafa aldanmak istemiyorum merit cyrstali mi alayım sizce ?
Elif190 Deletedmom_119 eski değil geçen yıl 2 çocugumla kaldık ve çocukla kalıncak rahat konforlu bir otel yemekleri muhteşem zaten merit royal çocuk almıyor sanırım merit park ta çok güzel
Busex Deletedmom_119 kristal de güzel çocuk ıcın bire bir. Ama premium tavsiye ederim.. 2 gün önce döndüm oradan ama yani kristal ve premium yan yana oteller zaten.. kristal eski bir otel premium daha yeni
Deletedmom_119 Busex premium full dolmuş galiba yer bulamadım şimdilik. İkisnin denizi havuzu aynı mı ekstra bi para harcadınız mı otelde
Deletedmom_119 Busex birde fikriniz varsa eğer nereleri gezip görebeilirim bebeğim küçük onunla gidebileceğim