bilememolabilir Deletedmom_182 dogumdan sonra benim hep oyle oldu pıhtılı doktora gittim normal bir sorun yok demisti. Hatta kanamamda baya oluyordu benim.
Deletedmom_182 bilememolabilir benimde fazla şuanlık normalde 4 günde biterdi şimdi 4.gündeyim daha fazla fazla geliyor
bilememolabilir Deletedmom_182 benimde 6 gunde biterdi tamamen simdi 10 gunu buluyor birde olmadan birkac gun oncede surekli lekelenmeler oluyor basladigini o zaman anliyorum.
Zeynephuma22 Bende doğum yapalı 2 buçuk ay olacak 2 hafta önce ilk regli mi oldum ama çok az böyle lekelenme şeklinde normal midir
Deletedmom_182 Zeynephuma22 bilemiyorum benim ilk 2 gün lekelenme gibiydi 3.günden sonra normal geldi
Deletedmom_115 Deletedmom_182 bende 1 hafta önce aynı şeyleri yaşadım hatta 2.ayda da regl olduğumda öyle olmuştu. Çokta ağrı oluyor o parça çıkarken sende de oldu mu? 4.aydayım geçen hafta yine aynı şeyi yaşadım
Deletedmom_182 Deletedmom_115 hamilelikten önce aşırı ağrılı olurdu reglim ama bu sefer hiç ağrı olmadı hatta seviniyordum ağrısız geçecek diye ama bugün sabahtan beri çok ağrım vardı sonra da o parçayı gördüm
Deletedmom_115 Deletedmom_182 bende hastaneye gidecem doktora sorucam bu posta yorum yapıp size haber veririm