sym7 Normal doğum yaptım 2 buçuk ay oldu 4 gündür reglim çok afedersiniz ama başka türlü tarif edemem bugün kocaman et parçası gibi bir şey vardı pedde yani küçük kan pıhtısı gibi de değildi uzun zaman sonra ilk defa olduğu için mi böyle bir şey oldu acaba sizde hiç olmuş muydu ?
bilememolabilir sym7 dogumdan sonra benim hep oyle oldu pıhtılı doktora gittim normal bir sorun yok demisti. Hatta kanamamda baya oluyordu benim.
Deletedmom_115 sym7 bende 1 hafta önce aynı şeyleri yaşadım hatta 2.ayda da regl olduğumda öyle olmuştu. Çokta ağrı oluyor o parça çıkarken sende de oldu mu? 4.aydayım geçen hafta yine aynı şeyi yaşadım
sym7 bilememolabilir benimde fazla şuanlık normalde 4 günde biterdi şimdi 4.gündeyim daha fazla fazla geliyor
bilememolabilir sym7 benimde 6 gunde biterdi tamamen simdi 10 gunu buluyor birde olmadan birkac gun oncede surekli lekelenmeler oluyor basladigini o zaman anliyorum.
Zeynephuma22 Bende doğum yapalı 2 buçuk ay olacak 2 hafta önce ilk regli mi oldum ama çok az böyle lekelenme şeklinde normal midir
sym7 Deletedmom_115 hamilelikten önce aşırı ağrılı olurdu reglim ama bu sefer hiç ağrı olmadı hatta seviniyordum ağrısız geçecek diye ama bugün sabahtan beri çok ağrım vardı sonra da o parçayı gördüm