LadyGaddar İyi akşamlar hanimlar…🙋♀️ Anasinifi öğretmeni olma yolunda aşık olup tam tur R çizerek evlenen ben 🙈şuan ev hanimiyim ilerde nolur kısmet 😎 Ya sizler…Ne işle meşgulsünüz?..💫🌟 (Merak ettiginiz anneler varsa etiketleyin onlarada soralim🌸🤗) 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
birbaldefneannesi LadyGaddar Ben elektrik elektronik mühendisiyim yazılım kısmına yöneldim 2 yaşa 2 ay kala kafayı sıyırmak üzere olan bir anneyim🥹
gulceebrar LadyGaddar gümrük müşavirliği hayali serüveninden insan kaynaklarına en son kendini 6 yıl muhasebe de bulan ben şuan hem yeni bebeşimin olması hemde eşimin tayini sebebiyle işi bırakmak zorunda kaldım uzun bir süre ev hanımı olacağım gibi ☺
Rez LadyGaddar 15 yıl çok güzel çalıştım gezdim bankacıydım :))) derken evlendim ve bebek sahibi olduktan 1 yıl sonra da bıraktım bebeğimle ilgilenmek için. Sonra 2. Yaptım nasıl olsa daha evdeyim diye:)) bir an önce çalışmam lazım 😂😂😂😂
coraplarheptek LadyGaddar ameliyathane hemsiresiyim üniversiteden mezun olurken oğlum 2 aylıktı mezuniyetime katılmıştı hep çalışmak istediğim için eşim babasının restoranına ortak oldu ve benim çalışmama izin verdi çocuklara kendi baktı çalışmak istediğim süreçte şimdi 4 aylık ikinci oğlumuz var lohusa depresyonuna girmiştim ailem gelememisti TK başıma yapmak istemedigimi belirtip kendimi kurtarmak istedim o psikolojiden 28 günlükken ise başladım yarim gün şeklindeydi şimdi tam gün gidiyorum iki adet baba aşığı oğlum oldu 😂
birbaldefneannesi LadyGaddar çalışmazken de zor. 16 ay bakıp sonra başladım. Hep zordu hala zor akdldş hayırlısı canları sağ olsun
Turnaaaa 5 aylık anne 12 yıldır hemşireyim , Extra 7 yıl önce yaşlı bakımı 1 yıl önce odyometriyi bitirdim 2 yıldır da masa tenisi antrenörlüğü ❤️
LadyGaddar birbaldefneannesi Valla zor cocuk bakmak anne olmak zor iş, Bence ataklar sadece bebeklikte yok,2 yaş ,çocukluk, ergenlik ,sonra gençlik, hep zor ,her yaşları zor bence ama dediğiniz gibi iyiki varlar 🫶🏻
LadyGaddar coraplarheptek Okurken nasıl güçlü bir kadın hissettim maşallah ve çalışkan 🤌🏻eşinizide tebrik ederim evlatlarının aşklarını fazlasıyla haketmis 👏🏻yolunuz açık olsun inşallah 🤍
mervee5555 12 yıllık Hemşireyim mesleğimi çok seviyorum iki oğluşum var ikisini de karı koca bakıcı destekli büyütüyoruz 😍
durukusunannesi_ LadyGaddar ben de ağız ve diş sağlığı teknikeriyim 19 aylık bir tatlı cadının da annesii 💕anne olmak çalışmaktan çok çok zormuş
LadyGaddar durukusunannesi_ Allah bağışlasın minigi ,annelik zor iş oda bir meslek içinde her işi barındıran bir meslek 😉
ralpyyy LadyGaddar üniversite ftr siyaset acil durum gibi farklı bölümler okuyup güvenlik olarak atanan ben 😂
[silindi] LadyGaddar muhasebe okudum ama meslegimi yapmadim pandemide makeup artistligi yaptim ufak bir studyomda pandemi gelinlerini hazirladim 🤭 sonra pandemi benide vurdu kapanmalar olunca kapattim ugrasmadim ben ev hanimi olmak icin dogmusum ya simdide pastacilik egitimi aldim bi yer acarim diye cocuklar buyuyunce belki yaparim 😁 8 yasinda oglum 13bucuk aylik bir kizim var 🩷
LadyGaddar [silindi] Bos durmamissiniz ne guzel,Allah bağışlasın sizde benim gibi birini büyütüp sonra bitane getirmişsiniz 🫠