nimetbatu Bartholin apsesi olup sıvıyı boşaltıktan sonra tekrarlamayan yada ameliyat olup bi sıkıntı yaşamayan varmı doğumdan sonra böyle bi sorunla karşılaştım şuan 2.kez şişti ve çok kötü
Gul-42 nimetbatu amelıyat oldum korkma sağ ıc dudaktaydı cunku patlada bıle orada derı kalıntısı kalacaktı dırek kestıler aldılar dıkıs attı doktorum konyada hakan çepni yaptı muhtesem doktoru kendısı bır daha tekrarlama suan 30.5 yasındayım amelıyatı sanırım 2012 de oldum benım bekarken oldu
evlatkus nimetbatu benimde olmuştu doktor kesip boşaltmak istedi ama ben antibiyotik istedim ve dut kurusu kürü yaptm 1 haftada geçti bi dahada olmadı çok şükür
biyiksiz_yorumcu nimetbatu en az 5 kere boşalttırdım hamileydim çok çok zordu benim için geçen sezaryen esnasında onuda yaptı doktor ağrısı falan yok 2 dikiş atmış ama hala uyuşuk ilerleyen zamanlarda ne olacak bilemem🤷🏻♀️
nimetbatu Gul-42 benimde sağda ve çok ızdıraplı hastanenin aciline gidesim de hiç gelmiyor düzgün ilgilenmiyo lar bakalım bi özele gidicem olmassa
Gul-42 nimetbatu acılde bılmezler kı genel cerrahı baktı bana sonra estetık doktoru yaptı amelıyatımı of cokkkk ızdıraplı bır acı ama merak etme hemen ıyılesıyor
Gul-42 nimetbatu valla bılmıyorumkı kestı ya parcasını gosterdı bez mı alınmış oluyor benımkı cok buyuktu dusun ıc dudaktan dısarıdaydı 7 den fazla dıkısım vardı ama hıssetmedım dıkıs acısı sonradan ama dıkerken gordum tabı😀uyusturma ıgnesı anlık acıtıyor ztn sanıyeler ıcınde uyusuyor
nimetbatu Gul-42 bende az önce acile gittim dayanamadım ilaç verdi ağrı kesici iğne vurdu yarında özele sıra aldım bakalım ne diycekler
nimetbatu Gul-42 benim doğumum zorlu oldu bebek iriydi ama doktor sezeryan yapmadı ve buda başıma doğumdan sonra geldi😞
nimetbatu evlatkus benim internette okuduğum içi boşalsa bile tekrar ediyomuş 2 ay sonra 2 sene sonra çoğunluk bu şekilde yazmış ama bilmiyorum
nimetbatu biyiksiz_yorumcu inş daha iyi hissedersin bidaha olmaz cidden 4 gündür ne çektiğimi ben biliyorum