gokceege busenihicalakadaretmez hiç sigara alkol kullanmadım .. çevremdeki herkes içiyordu ailem dahil hiç merak etmedim .
Tatlican gokceege Vayyy masallh sana kızzz.yani bende kullanmadim ama bizde hic kullanan yok yani dogustan şanş ama sen kendi şansini kendin yaratmişsin bravo
limonzeytinmom suheyla92 ya airfry bende beğenmedim kardeşim aldı bzie göre değil. Robot süpürge de odam dolu sandalye yemek masası TV ünitesi koltuklar hep alcak 🥴 cocukların oyuncakları VS bu odada. Yani onların hepsini topla kaldır VS derken o kadar işi yapınca bir süpürge de acarım diyorum 🤣
busenihicalakadaretmez Pengu bende inan sadece afedersin abdestlenirken takıyorum oda kulak deliklerime iyice su girsin diye.
Mybaby1 busenihicalakadaretmez bende hiç Twitter kullanmadım kollarımı kaşlarımı hiç almadım mini etek falan giymedim hic
busenihicalakadaretmez Mybaby1 bende kaşlarımı hiç almadım ama kolları alıyordum sonra lazer epilasyon yaptırdım tamamen bitmişti alma derdi de kalmadı ama doğumdan sonra yine tek tük çıktı kollarımda da bacaklarımda da ama rahatsız etmiyor hala almıyorum yani.
Sunam busenihicalakadaretmez hiç Mesenger kulanmadım ama merak ederim Asla suşi yemedim ve kesinlikle merak dahi etmiyorum 😂😂😂ama mini etek ve şırt giymek isterim ama evde
busenihicalakadaretmez Sunam aynen bende mesenger merak ediyodum ama kullanmadım, suşide çok saçma bişey ya bana göre, hiç övdükleri kadar yok yani ben hiç beğenmedim tadını
Mybaby1 busenihicalakadaretmez ben hiç almadım çünkü hiç yok kollarım kaşlarım da ince zaten gerek yok
Tatlican busenihicalakadaretmez Hiç işkembe ,kokoreç,midye yemedim, yemekte istemem😄Hic instegram kullanmadım. Hic trenvaya binmedim😄
busenihicalakadaretmez Tatlican ayy onlar yenmez mi yaa bayılırım hepsine de😋 bence sende denemelisin seversin belki
ReisinKizi busenihicalakadaretmez beni sultanbeyli de piton yuttuuu diye haykırasım geldi bu posta 🤣😂
agzimizintadikacmasin busenihicalakadaretmez ben hiç crop giymem Ben hiç mini giymem Ben facebook instagram tıktok kullanmam Ben midye yemem Ben hiç alkol içmem Ben hiç kadın programı izlemem ahahhaa Daha çok da aklıma gelenler bunlar canıms yaaa 😆😆😆
Tatlican busenihicalakadaretmez Yok denemem zaten iştahlı biri degilim sevdigim seyleri bile açliktan ölmemek için yiyorum 😄
Tubasahra busenihicalakadaretmez Meyve olarak yemeyi severim de.Birşeylerin için de hiç yiyemem cok baskın tadı var.Gerçi şuan kendi yaptığım waffledan yiyorum meyveler çok beklemeden. Bu arada ben de hiç duymadim kendimden başka 😁😁
ReisinKizi busenihicalakadaretmez geçen hafta güldür güldür de Bi skeç vardı aşırı komikti orda saçma sapan Bi anda konunun ortasında kadın böyle bağırıyordu. İzle bence 😂
busenihicalakadaretmez Tatlican formundan belli o zaten🤭🧿 ama sen yinede ye güçten düşme Allah korusun
agzimizintadikacmasin busenihicalakadaretmez estafurullah canıms ya büyük konuşmak istemem yaş 29 artık koca dana oldum daha da fikrim değişmez diye düşünüyorum 😆