busenihicalakadaretmez salda bende hiç kullanmadım o sosyal medya mecralarını ama saydığın şeylerin hepsini de yedim hala da yiyorum suşi hariç, o hiç benlik değilmiş beğenmedim.
Bakbenanneoldum Ben korkuyorum bu soruya cevap vermeye cünkü asla uyumazsa arabayla gezidrmem diyodum simdi günde 637272 kere uyusun diye dısarıcıkıyoruz
busenihicalakadaretmez Bakbenanneoldum 🙈 bende asla ayağımda sallamıycam gizelce uyku eğitimi vericem dedim. Sonuç= 3yaşında hala sallanarak uyuyor koca dana. Her zaman düşündüğün ya da istediğin gibi olmayabiliyor.
lys busenihicalakadaretmez insan en büyük düşmanı insanın kendisidir önce kendini seveceksin sonra sevilmeyi öğreneceksin oysaki kendim hariç herkesi sevmeyi saygı duymayı yapılan yanlış ve hataları tolere etmeyi hata olabilir deyip çok kendime zulım ettim .ve inan önceliği kendine vermeyip başkalarına verince ruhen çöküp bedenen hasta olursunuz .kızım için değişmeye çalışıyorum ama ne kadar etkili olur bilemem.
busenihicalakadaretmez lys aynende öyle. Sen yeter ki iste inan çok büyük etkisi olur tabi neden olmasın
1prens1prenses_ busenihicalakadaretmez yok ikisinde kaşımı hatta doğumdan önce yaptırdım bıyıkta yok hiç almadım sarışınım
mirz busenihicalakadaretmez hiç akşam ezanından sonra ev dısında bıyerde olmadım(evlenene kadar) hiç çok askılı şort tarzı giyinmedim gelinliğimde acısını cıkardım😂hıc telegram tarzı bısey kullanmadım (istagram Facebook hariç) sabah uyandgmda hiç son dakıka haberlerine bakmadan günümü gecırmedım😂
mirz busenihicalakadaretmez evet ya cok tesekkur ederim içime baya sinmişti okdar laf etmelerine ragmen mutluydum önemli olan oydu benım ıcın☺️
busenihicalakadaretmez 1prens1prenses_ ne güzel cıbırsın yani😋🧿 bende sarışınımda bıyık mübarek gani🤪🙈
buglemannesi busenihicalakadaretmez kesinlikle 🤣 tabi bunlar bekarlığın sultanlık olduğu zamanlarda kaldı 😃
busenihicalakadaretmez buglemannesi olsun yine de yapmışsın içinde bişey bırakmamışsın güzel bişey bence
serendipity16 busenihicalakadaretmez arabaya hiç cesaretim yok istiyorum ama belki bir gün olur 🥰 kokoreç asla yiyeceğim şey değil et bile yemiyorum ben 😅