Kalbim_21 Kızlar bu damladan önceden kulanan varmı kızım hasta çok öksürüyor bide burnuda hep akıyor acile gittim verdiler kesermi bilmiyorum günde bir defa kulanacam iki defa kulansam olurmu acaba bidefa etki etmiyor galiba
SeverusSnape Kalbim_21 kullandık. Günde bir kez, akşam verilmesi öneriliyor. Öksürük, hapşuruk, burun akıntısı, göz sulanması gibi belirtileri hafifletir. Bir kez vermeniz yeterli olur, doz aşımı olur yoksa.
Mrv_cnl Kalbim_21 merhaba bende hastalık dönemlerinde özellikle kullanıyorum şurubuna geçtim hatta bebeğiniz kaç aylık neden 2 kez kullanmak istiyorsunuz ş
Kalbim_21 Mrv_cnl Çok kötü hasta o yüzden iki defa kulanmak istiyorum çok fena öksürüyor ne gibi şeyler oldu sizde kullandığınızda
SeverusSnape Kalbim_21 evet uyku yapabiliyor, kızımda da yapıyordu o yüzden akşam veriyordum. Çok geçmiş olsun.
Kayra_68_aksaray Kalbim_21 sabah akşam kilosuna göre damlatiyorum burun ve geniz akintisi için uyku ve sersemlik yapıyor
Mrv_cnl Kalbim_21 doktorlar günde 1 kez öneriyor kilosu kader damlatılp veriliyor. Alerjik bir durumda fayda ediyor.uyku öncesi öksürükleri kesiyor ve uyumasına yardımcı oluyor
Kayra_68_aksaray Kalbim_21 anladım canım sabah qksam yazsana uyku yaptığı için ben de tek öğün veriyordum sürekli uyusun istemedim
Kalbim_21 Kayra_68_aksaray Acile götürmüştüm verdi akşam kulan dedi uykusunada rahat olur diye zaten gün boyu uyumuyor akşam 7 oldumu yada 8 veriyorum
Kayra_68_aksaray Kalbim_21 evet akşam uykusuna geçmeden yarım saat önce ver kilosu na göre damlatiyorum ben
Kadifemsii Kalbim_21 yanlış hatırlamıyorsam 5 ya da 7 gün kullanılıyor akşamları veriyordum etkili bi damla olduğunu düşünüyorum