Bız artık bırakalı cok zaman oluyo sukur. Oglum emmeden uyumazdı gecede asırı cok uyanırdı. Nasıl olcak sureklı stres 3.denemede kesebıldım aksilikler olmustu. Ama o stres benı mahvetmıstı. Ben de azaltarak kestim gunduz sadece uyurken bırde gece yatarken. Ama bukez geceye cok bindirmeye baslamıstı. Bırgun yeter dedim gercekten kararlıydım ve kımseye soylemedım. Be bırıne bısey soylersem gerceklesmıyo neden bılmem. Ama bu zman zarfında sureklı memeler acıyo artık dıslerın cok acıtıyo buyudu gun icın falan dıeye hep anlattım. Anlatırken de acıyo dedıgım an bırakırdı. Gunduz uykusunu kucagımda sallayarak uyuttum baska sansım yoktu ya meme ya kucak. Gecede yanına yattım muzıkle uyur genelde kızdı vurdu aglama olmadı cok sukur. Yanımda uyudu o sekılde. Gece uyandıgında da su verdim memeler acıyo dedım. Kesınlıkle gece beslenmesine alıstırma dım. Oda buyuk eziyet bence. Bu arada etrafımdakı herkez asla kesemeyecegımı soylerdı cunku asırı duskundu. Sonrasında memeyle bagını koparamadım. Hep sevmek ıstedı. Izın verdım. Suan dedıgım gıbı 3yasında memeyı severek uyur gece kalktığında elını koyar mutlaka. Stresınızı cok ıyı anlıyorum ama korkulan gıbı olmuyo 💜