ada_2020 kubra00k uyurken üzerinizden bir hayvan falan geçmiş olabilir veya uykuda kaşınmış olabilirsiniz
kubra00k ada_2020 uyurken yanımda eşim ve bebeğim var. Klima olduğu içinde pencereler kapalı. Kaşınma izi değil, benim tırnağım dahi yok,ayrıca kesikler derin, ve çok uzun.
kubra00k Benbiranneyim tesettürlüyüm o nedenle atamam ama kesikler derin acı veriyor bana ve uzunlar. Sizce ne olmuş olabilir
busratrnn kubra00k Valla bende çok merak ettim rahatsız olacağınız bölgelerde değilse resim atar mısınız
kubra00k busratrnn yani atamam tesettürlü biriyim , baya derin kesikler, dokunamıyorum acıyor. Neden nasıl oldu bunlar bilmiyorum.
morkelebekk54 kubra00k fotgorsfi cekim ve kesigin oldugu kisim haric yanlarini vs kirpin o sekilde atabilirsin
Lolik kubra00k nevresimin bir yerlerinde iğne kalmış olabilir mi? Hareket ettikçe batmış çizmiştir belki
kubra00k Lolik yok nevresimi zaten bugün düzenledim hiç öyle iğne vs görmedim. Hadi iğne olsa benim evimde sadece minik eşarp iğnelerim var. Oda 6 derin uzun çizikleri yanyana nasıl atsın? Bacağıma dokunamıyorum baya acıyor
whopper Kim ne yazmışsa yok o değil yok bu değil demişsiniz. Tamam cinler yapmış. Siz uyurken kesmişler her yerinizi.
SeverusSnape whopper aynısını yazacaktım bende. İyice mobese beşir sandılar bizi de. Nerden bilelim ne olabilir yahu sanki oradaydık hashsjhsks
Hfzmerve Eşinle bir sorununuz varmı? O yapmış olabilir mi diye dusundum biran. Farklı bisey gelmedi aklıma nedense
kbracm kubra00k bu aralar kilo alıp verme durumunuz oldu mu yada ağırlık falan kaldırma spor vb. Ağırlık dediğim öyle çok ağır şeyler değil yani. Bazı insanlarda oluyor bu durum. Çok önemli bişey değil yani merak etmeyin.