Olurmuolurmu Kizlar hava cok sicak oldugu icin bebegim uyuyamiyor gibi geliyor. Şimdiye kadar klima fikrine sicak bakmiyordum ama belki dogru kullanilirsa hasta etmez diye düşünmeye basladim. -sizce vantilatör mu klima mi ve neden?
novamom Olurmuolurmu vantilatörğn fayda etmesi için bebeğinize direkt gelmesi lazım ve asıl hasta edecek olan o rüzgar. Kesinlikle klima kızım 8 aylık bu yaz sıcağında başka odaya geçince bile çocuğum huysuzlanıyor terden uyuyamıyor biz direkt klimalı odaya taşındık orada yaşıyoruz allaha çok şükür aydın sıcağında isilik bile olmadı. Dengede tutmak çok kolay bir sürü ayarı var size uygun olanı seçiyorsunuz bitiyor.
saslan Olurmuolurmu imkanınız varsa rüzgarsız klimalar var, tercih edebilirsiniz. Üflemiyor ama deliklerinden serinletiyor ortamı. Biz sorun yaşamadık. Vantilator daha riskli. Direkt gelmezse serinletmiyor, gelirse hasta edebilir.
Deletedmom_106 Olurmuolurmu Kızım doğduğundan beri klima kullanıyoruz yaz bebeğiydi ve izmirde yaşıyoruz. Doğru ayarda ve yatağı doğru açıda olursa hiç sıkıntı yaşamazsınız
Busraata33 Olurmuolurmu klima 2cocugum doğduğundan beri hep açarım en korktuğum şey rüzgardır dışarıda bile rüzgar olsa eve kaçarım klimayı derecesine göre odaya göre ayarlayabilliyorsunuz artı avantajıda o.Vantilatör direkt rüzgar hasta eder bebeğide çok da faydası yok zaten Mersin sıcağına klima zor yetiyor.
asell13 Olurmuolurmu 35 günlük bebeğim adana çok sıcak doğdu klimaya alıştırdım şükür sıkıntı olmuyor oda hep 27-28 derece ince uzun pijama takımları odanın kapısı açık iki çocuğumuda bu şekilde alıştırdım
es0101 asell13 ayyy adana ayyy klimasız olmuyor 5aylık bebeğim klima açık. Kalmadan asla duramıyor yoksa pişik oluyor sürekli uyumuyor hava çok sıcak burdaaa. Ben klimayı 24 dereceye getirip en düşük ayarda çalıştırıyorum sorun yaşamadık şükür
Olurmuolurmu Iyi ki sormusum kizlar tesekkur ederim. Biz de neredeyse vantilator alacaktik. Peki kizlar o zaman ev kendi evinizin mi? Yani klima duvar delinip monte edilen bir sey degil mi? Bir de tek odada hasanmasi gerekmiyor mu klima olunca? @novamom @saslan @Deletedmom_106 @Busraata33 @asell13 @es0101 @Esoz1110 @Themom_
Deletedmom_106 Olurmuolurmu ev kira . Delinerek takılıyodur muhtemelen 😄Ama çıkarken halledilir çünkü sıcak yerlerde klima olmayan ev yok. Bizim hem yatak odasına hem salonda var. Salonda yatamayız diye 2 tane taktırdık. Sizde en çok nereyi kullanıyosanız oraya taktırın
Themom_ Olurmuolurmu Bizim de ev kira ama ev sahibinin klima yani biz kiraladığımız da vardı😅 Salonda bizim ki ve koridorum cook uzun gercekten. Yatak odasına kadar serinlik geliyor tam terlenmeden yatılacak kıvamda oluyor bebeğim de bizim oda da park yatağında olduğu için ideal yani. Ama sizin eviniz çok büyükse 2 tane 18lik yeter size bizim 24lük
Esoz1110 Olurmuolurmu tayinciyiz sürekli ev bizim değil ama mecbur aldık doğuda çok sıcak hava tek sıkıntı klimayı takmak için çok para istediler ya bizden
asell13 Olurmuolurmu aynen canım duvara monte ediliyor taşınacağın zaman klimacılar söküp taşındığın eve takıyor. Bura sıcak canım bazı evlerde 3 klima bile var bende de salonda ve yatak odasında var seneye çocukların odasınada takacam mecbur 🤷♀️ Sıcak hasta eder insanı
Themom_ Olurmuolurmu klima geçen sene sıcaklarda 1 aylıktı klimalı alanda duruyordu uzun müslin zıbınla hiiç hasta etmeden atlamıştık bu sene de klimalı odada vakit geçiriyor doktorumuz 24 -25 derecede çalıştırabilirsiniz direkt bebeğe vurmasın yeterli asıl sıcak hasta eder demişti doğru. 2 gece annemlerde kaldık klimaları bozuldu sıcaktan hastalandı yaz nezlesi oldu terledi uykusunda falan.. sıcak soğuktan daha tehlıkelı
Betyyyy1 Olurmuolurmu klima kullanıyorum bebeğim 11 aylık tepeye üfleyecek şekilde ayarlıyoruz çok iyi oluyor tavsiye ederim
BallyavruMM Olurmuolurmu tabikideeeee klimaaaa. Vantilatör alıp o hataya düşmeyin. Klimayı doğru ayarda kullanırsanız hiç hasta olmaz Allah’ın izniyle.
MelisArmin Olurmuolurmu Vantilatörümüz vardı. Ama faydası yok. Hatta bebek için çok daha zararlı. Klima taktırdık.
Esmhsn Olurmuolurmu oğlum yaz bebeğiydi hastanede doğduğu günden beri klimayla büyüdü hiç hasta olmadı ta ki okula başlayana kadar😅Vantilatörün sıcağa hiç faydası yok.