defneelinaa HurremSultannn olum dur şimdi bebem ağlasa kucağım da kesin kaynana yaptı diyecem her fırsatta kavgaya giderim halbuki bebem sadece altını ıslatmıştır ondan ağlıyordur falan 😂
HurremSultannn defneelinaa çok iyi gece yarısı arayıp şey dersin utanmıyor musun büyü yapmaya çocuk uyumuyor senin yüzünden diye dkdkkddm
defneelinaa HurremSultannn bak yemin ederim çocuk uyumuyor şuan telefonum nerde telefonumu getirin bana 😂😂😂
Badem4242 defneelinaa bizde 5 gün sonra onların olduğu şehire gidicez inşallah benim kızımda öyle yapar 😂😂
defneelinaa Badem4242 valla etkisi var mı bilmiyorum ama ben kızımı emzirirken hep onlarla kavga ediyormuş gibi şeyler kuruyorum kafam da insanın eli boş olursa napscak başka ben onlara saldırıyorum hep 😂😂
tibmer defneelinaa ahaha bende aynı öyle istiyorum sizin heswp daha 15 günlük şimdiden diyorum babannenin kucağına gidince hep ağla hiç durma diye 😂benden başkasına Gitme hep beni işte diyorum 😂
tibmer defneelinaa gidip gelip söylüyorum birşeyi kırk kez söylersen büyü yerine geçermiş derler ya bende öyle yapmaya çalışıyorum umarım carpilmam 😂😂😂🤭
bosanbacim defneelinaa ya ahshsjsj yeminle ayni annemde gülüyor o alınca agliyor kendisi bile farketti 🤣🤣🤣
scinar defneelinaa ay benimki de boyle yapıyor ben sevmiyorum diye sutumden mi alıyor ne sevmek icin alıyor 10 dkya kapida basbasa kalmak istemiyor bebem canim oğlum benim😂
defneelinaa scinar ben de sütten aldığını düşünüyorum onun için 10 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum 😂