Deletedmom_112 defneelinaa 2,5 yaşdan bildiriyorum, o aylarda benimki de gitmek istemiyordu şimdi babaanne lütfen bize gel diye kendini yerlere atıyor yada babaannem de kalacam dediği için sürükleye sürükleye eve getiriyoruz 😂
defneelinaa Deletedmom_112 saçmalama öyle değildir o öyle bir şey yoktur kendine gel yanlış yazdım de lütfen 😂
Eslemnisa Deletedmom_112 Ayyy dağlara taşlara çocuğa sözde geçmez torun istiyor diye evden çıkmayan bi kaynana istemiyorum 🤦🏻♀️
busratrnn defneelinaa Hahahah yok artık hocalık bişey yok acaba bebek hissediyor olabilir mi deseydin çünkü bebekler gerçekten hissediyor kimden ilgi gerçek sevgi görürse onun kucaginda gayet güzel duruyor bizimki 5 buçuk aylık aynı şeyi bizde yaşıyoruz 😂
defneelinaa busratrnn işte bizim ki sadece ondan durmuyor halayı falan sever bak saatlerce durur demek ki hissediyor yapmacıklığı😂
defneelinaa Tüh be eksik büyü oldu bu yaptırmışken bide haladan koruma büyüsü yaptırsaydım keşke 🤦🏽♀️
HurremSultannn defneelinaa kız dikkat et beben onu sevsin diye büyü yaomasin sana yaptın mı diye soran karşı atağa falan geçer mazaallahhh
hasibekar defneelinaa vallahi bacım benim de ogluşum öyle kaynam kucağına almak istedi benim bebegim çok ağladı
asellinaninannesiii defneelinaa aayyyyy benim kızımda ayniii🤣🤣bende mutlu oluyorum…. hen hiç bir sebep yokken yuzuklerimizi kendi başına atan bizi ayırmaya çalışan birine kızımın gitmesini istemem zayen , madem evli olmamızı istemiyorsun sevme benden doğan cocugu da 🤣🤣🤣♥️♥️
defneelinaa asellinaninannesiii ilerde hepsini anlat ben her şeyi anlatacam aklı eriyorken de sevmesin onları 😂
HurremSultannn defneelinaa sen dikkat et valla bı bebek beni sevmese annesine büyü.mu yaptınız sevmesin diye demem ya bebek daha. Allah uzak etsin dikkat et o kadına 😂
Cennetkokulum___ defneelinaa eğer öyle bir şey yaparsa sakın sessiz kalma buna rağmen kocan yine hala görüşürse de yuh dedim boyle bir babaya
laviniia defneelinaa keşşşşşke benim 14 aylık bebeğimde öyle yapsaaa ne yedirip ne içirmem lazım acaba ahshs
asellinaninannesiii defneelinaa evettt kiz anlatalım ıncığını cıncığını🌸🤣 Eee kaynanacim dün yediğin hurmalar , gün gelir tırmalar 🤣
ogretmenhnm1 defneelinaa aynı benim oğlum görümce kaynana kayinbaba kucaga aldigi zaman aglamaya başlıyor. Görüntülü aradıklarında hemen bagirip aglamaya başlıyor. Benim ailem aradığı zaman kahkaha atmaya başlıyor çocuk 😂😂 her iki tarafta uzakta biz gurbetteyiz. Esim artik gizli gizli güldürmeye çalışıyor onlar görüntülü aradığı zaman. Hissediyor bebeler kimi sevip sevmeyeceklerinj 😅